Jump to content

cheburek

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cheburek

  1. On 03.12.2017 at 3:13 PM, halermj said:

    Salutari,

    Sper ca titlul si-a facut treaba, intrucat nu stiu sa fiu mai precis ca si titlu. Am sa descriu situatia cu care ma confrunt, cat de bine voi putea, in spranta ca ma veti putea ajuta.

    In primul rand, nu este vorba despre mine personal ci despre familia unei persoane apropiate mie. Parintii acesteia sunt divortati si locuiesc separat, iar copii stau cu mama. Ocazional, acestia isi viziteaza si tatal. Intr-una din astfel de vizite, unul dintre copii a auzit de pe telefonul tatalui vocea mamei si a bunicii sale, dupa care tatal repede si-a bagat castile. Copilul in cazua are un telefon din partea tatalui.
    Cu mai multe ocazii, cand se discuta despre persoana lui (tatalui), la scurt timp mama primea un mesaj/apel de la acesta referitor la discutia respectiva.
    Eu unul nu exclud nici existenta  unor alte dispozitive de ascultare, dar tind sa cred ca este vorba mai mult despre ceva instalat fizic/software in telefon.
    Puteti va rog sa ma indrumati inspre a alfa intr-adevar daca acesta ii spioneaza activ? Daca se va descoperi ca asta face cu adevarat, mama este dispusa sa-l dea chiar in judecata. Dar are nevoie de dovezi pentru asta. Situatia este chiar serioasa.
    Cum as putea depista asa ceva? Daca aveti nevoie de mai multe informatii, just ask for them. Multumesc.

    vezi ca se poate verifica redirectionarea convorbirilor eu periodic fac asta ca sa nu mi sa asculte mobilul de cineva curios vezi funciile ascunse ale android 

×
×
  • Create New...