Jump to content

Boby

Active Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Boby

  1. OFF: Eu am renuntat la contractul Clicknet de multa vreme si platesc atat cat folosesc. Insa nici asa nu e bine, am o line de telefon pe care dau 50 de lei lunar doar pentru ca e instalata si nu se vorbeste la telefon aproape deloc. Insa nu pot renunta la telefon si sa raman doar cu internetul ca asa au ei ofertele de tot cacatu. Pe langa asta preturile sunt destul de mari in comparatie cu RDS sa zicem.. Dau 40 de lei pentru o viteza mizerabila de 200 kb/s... Deci aproape 100 de lei lunar...

    Locuiesc la tara si alta varianta nu am, decat Stick USB.. rahat ca alea merg si mai prost..

    Acum astept sa se bage fibra de la RDS.. si sa ma scap de ei, mi-am promis ca iau tot echipamentul si il dau de toti peretii pe care ii am in casa :)

    On: renunta la contract si nu te mai complica.. sfatul meu

  2. ai putea sa ii supi ca s-a stricat site-ul de unde are ea antivirus si trebuie remediata problema manual ca sa nu ramana neprotejata.. :))

    daca nu pune botu, intereseaza-te ce antivirus are.. cauta un crypter care sa treaca de acel antivirus si criptezi stealerul..

    problema rezolvata.

  3. Multumesc persoanelor care mi-au urat bun venit, o sa incerc sa ma revansez fata de voi cu tutoriale, desi voi stiti mult mai multe ca mine.

    Bun venit !

    Cred ca ne-am bucura cu totii daca ai face niste tutoriale. Indiferent de nivelul cunostintelor tale:)

  4. Daca faci $50 pe zi nu iti dau nici un cent, e mai clar ca buna ziua ca le-ai incalcat regulile. Uita-te la commentarii pe profil ca acolo iti raspund , nu prin email!

    ok, dar nu i-am facut printr-o metoda interzisa.

    Scrie clar in regulament ca ai voie sa faci promovare prin facebook, twitter etc.

    Am facut reclama pe pagina mea de facebook.

    + ca nu am primit nici un comentariu pe profil de la ei.

    tu ai primit vreo plata???

  5. nu vreau sa fac offtopic insa m-am inregistrat si eu de o saptamana pe site-ul asta si am facut 50+$ in vreo 2 zile. am facut 2 cereri de plata. prima la primii 25$ si a doua dupa ce am mai adunat 25$.

    au trecut ceva zile bune si nu am primit nici un mail de la ei.

    so wtf is this ?

    ma lamureste cineva si pe mine ? va rog...

×
×
  • Create New...