Jump to content

xm.madyx

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xm.madyx

  1. O sa ma interesez de aceste firme care preda programarea , cu banii o rezolv , sunt angajat de ceva vreme si am de unde sa dau pentru cursuri , timp am.. si acum am si informatiile si sfaturile de la voi , de acum ...vointa sa mai fie ca restu curge de la sine :)) , multumesc pentru sfaturi si pentru timpul acordat succes in continuare :)

  2. Salutare tuturor , ultima data cand am cerut stafuri in legatura cu programarea a fost acum ceva timp si a fost foarte folositor , datorita voua si sfaturilor oferite am inceput sa invat programare php si editare grafica , acum as vrea sa "legalizez" asta si sa ma angajez pe domeniu , am ajuns la un punct in care varsta si timpul nu imi mai permit sa fac o facultate standard(4 ani) , asa ca m`am orientat spre e-learning , pot sa spun ca am ales link academy pentru programare , cine are cunostinte/prieteni daca se merita sa fac facultatea asta , daca o sa gasesc locuri de munca pe domeniul in care o sa fiu calificat , etc... bineinteles ca e-learning de 1 an nu se compara cu o automatica de 4 ani sau cibernetica si nici nu am pretentia de mii de euro salariu dupa facultate  si din prima luna dupa angajare , dar nici sa lucrez pe 800/luna toata viata :) astept pareri sfaturi...si nu numai in legatura cu link academy , daca mai cunoasteti si alte facultati de genu si daca se merita :) multumesc anticipat :)

    • Upvote 1
  3. De ce tot te zbati atata pentru un cacat de piesa ? Mai sunt atatea misto si tu ai ramas la asta care nici nu e asa de stralucita.

    stiu ca nu e stralucita , credca e si veche , cel putin 2 3 ani , dar am nevoie de negativ , deaia o vreau mai mult , vreau sa il folosesc pentru un intro.

    Edit : rog sa se dea t/c , am rezolvat problema.

  4. Ok.ti-am scris asear? pe google :)am mai încercat cu alte chestii,dar nimic pana acum :(

    am observat , deci asa ceva nu mi sa intamplat niciodata , am incercat toate posibilitatile , toate programele/siteurile de "detectare" , am scris pe google toate versurile posibile combinate si recombinate , tot nimic , in materie de "hack" nu exista nicio sansa pentru ca serverul este cu totul in pc (shoucast dnas & dns) chiar daca "spargeai" serverul , playlistul il are in pc si pun pariu (si sunt sigur 99%) ca are un mix facut cu melodia aia si numele mixului nu e original (poate sa fi redenumit fisierul). nu stiu ce posibilitati mai sunt ,credca niciunele , totusi mi se pare ciudat ca youtube nu mi`a gasit terta si nici shazam nu a gasito...

    Edit : o sa mai incerc o varianta , cand mai prind melodia o sa inregistrez pe toata , poate ca partea care am inregistrato nu o recunoaste + ca nu e negativul in partea aia (nu o recunoaste dupa versuri) , data viitoare o sa inregistrez cu totul si atunci o sa pun aici poate atunci mai vrea cineva sa ma ajute cu shazam si sa vada daca o gaseste.

  5. Salutare , caut o melodie de ceva vreme si nu am gasito nici acum, 2 membri au incercat sa ma ajute dar fara rezultat (unul dintre ei a incercat cu shazam dar fara rezultat) , am incercat toate variantele posibile , poate cineva a auzito pe undeva si o stie , am auzito la un radio primitiv , ca altfel nu am cum sa ii zic , radio hostat in pc , in winamp apare doar numele radioului (nu apare numele melodiei) ,am intrat pe pagina streamului si ce surpriza "current song" "History of songs" dezactivate .... asta e linkul

    @xm.madyx ,tu esti Cristi Cry ?

    ca sa nu fac dublu-post pentru un cuvant , eu sunt :)

  6. untitled.png

    Dupa cum spune si imaginea , acum cateva zile am bagat 1000 commuri in 20 minute (spam) , dar nu asta e problema , am inteles ce zice acolo in poza , dar nu am inteles cat timp dureaza chestia asta (mai mult de 4 commuri nu ma lasa sa dau) si alta problema e ca la cele 1000 commuri nu a dat nimeni report... am incercat si cu alt cont de facebook dar tot asa imi zice (credca ma blocat dupa ip , il am static) , vreau doar sa stiu cat dureaza chestia asta cu "block spam". Multumesc.

  7. scuzati ca redeschid topicul , dar totusi la cat de prost si incepator sunt , cine crede ca "chestia aia merge" se inseala amarnic :)) , mi`a mai zis unu acum un an si ceva "dute pe un site care vrei sa il spargi , apasa ctrl+u , sterge tot ce iti apare , dai save si ai spart siteul " , nu ai gasit nicio vulnerabilitate si niciun redirect , daca vrei sa trimiti pe cineva pe un site care pare "suspect" criptezi o parte din link si gata :) inspect element sau ctrl+u (opera) se foloseste pentru a vedea link`urile cu videoclipurile in care te pune sa dai distribuire + alte 200 de click`uri si deabia dupaia il poti vedea :) si nu numai asta , se foloseste pentru mai multe ...sa nu te superi pe mine acum , cand mia zis ala acum un an si ceva , am facut chestia aia , am sters tot si am dat save , cand am dat refresh la pagina mia dat eroare , am crezut ca mi`a pus dumnezeu mana in cap , dar dupa 1 min am incercat din nou si site`ul mergea :) daca programarea ar fi la fel de usoara cum ai facut tu "chestia" aia , toata planeta ar fi plina de "hackeri" :))

  8. amd 1.0 ghz 896 mb rami , placa video 64 mb incorporata , nu stiu daca pot sa fac prea multe pe el , vreau sa fac bani fara sa investesc , nu prea am bani si daca as avea nu o sa bag bani pe net vreodata , vreau ca sa muncesc si sa fiu platit pt asta , de aceea v`am intrebat cu ce sa incep , cu html nu stiu daca merge , cine cumpara in ziua de azi site`uri nehostate ? nimeni ... decat sa dea 1 euro sau 2 euro pt un site nehostat mai bn isi face unu la ucoz sau alte comunitati ce ofera siteuri gratis , in ziua de azi cn nu stie joomla ? oricine isi poate face un site cu joomla si il poate urca pe un host gratis , nu vreau nici chestii in care sa dau 1000 de click`uri pt 1$ , dar nici nu vreau sa "devin bogat peste noapte" ma pricep cat de cat si la photoshop.. in rest nu prea mai am ce sa zic :)

  9. Salutare tuturor , ma numesc Cristi si sunt din Arges , am 19 ani , sunt inregistrat de mai mult timp , dar nu prea intru pe net , acum am timp si as vrea sa imi spuneti cu ce sa incep in acest domeniu , stiu ceva din html si cam atat , vreau sa incep prima data cu atacuri , am cautat pe forum dar nu stiu de unde sa incep ...

×
×
  • Create New...