Jump to content

Sonny

Active Members
  • Posts

    492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Sonny

  1. Tot legat de Steam, am oferit candva invitatii de Dota 2 cand inca era in faza beta (referitor la "contributii"). As putea oferi contul asta unui prieten de-al meu (eu am deja si nu-mi trebuie). Astept un PM daca te hotarasti sa mi-l dai mie.

  2. Dezvoltat de c?tre canonical.com, Ubuntu Touch arat? identic atât pe un smartphone cât ?i pe o tablet?. De?i abia în luna Octombrie se va petrece marea lansare, sistemul de operare bazat pe Linux a putut fi testat pe câteva dispozitive Nexus respectiv un smartphone Google Nexus 4 ?i tableta Google Nexus 7. Rezultatele de pân? acum au fost comparate cu alte dou? sisteme noi de operare: Firefox OS ?i Tizen, iar câ?tig?torul dintre aceste trei platforme este Ubuntu Touch.

    LINK: Ubuntu Touch vine în Octombrie pentru tablete ?i smartphone

  3. Poti sa-ti iei si fete plinute la videochat, sunt multi care cauta asa ceva. Ideea e sa pornesti la drum pregatit sa nu faci profit 2-3 luni. Eu iti doresc succes din prima zi. Daca mai ai nelamuriri lasa-mi un offline pe mess sau da-mi un PM si te pun in legatura cu cineva care e in domeniu.

×
×
  • Create New...