Jump to content

Alina_ઇ ઉ

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    money

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alina_ઇ ઉ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Detin LG Optimus One si pot spune ca e mai bun decat toate celelalte telefoane din categoria lui .. nu poti sa-ti iei ceva mai bun decat el la acesti bani. Bateria ma tine destul de mult .. 2 zile cu utilizare moderata de net si jocuri. Ce ma incanta cel mai mult e display-ul pentru ca se vede extrem de bine la el .. are rezolutia destul de mare si culorile superbe .. nici nu se compara cu samsung sau htc(wildfire).. cine nu ma crede poate sa le compare .. in realitate, nu pe net. PS: Eram inebunita dupa htc wildfire pana am facut comparatia dintre ele in realitate.
  2. Baieti .. asta e forumul RST (forumul unora dintre cei mai tari hackeri din romania) .. voi discutati aici cum sa puneti un html ca desktop.. bine ca nu cereti cheat-urile pentru minesweeper.. asa se umple forumul asta cu cele mai mari prostii... Da .. fenomenul asta ce va uimeste pe toti se numeste ActiveX Desktop.. va permite sa puneti ca wallpaper un html. Merge decat pe windows XP .. pe Vista si pe 7 nu merge oricat ati incerca .. treaba asta o faceam acum 5-6 ani si imi puneam meniuri smechere facute in flash pe ecran Si app .. treaba asta mananca ceva rami .. pentru cei ce nu prea au.
  3. m-am uitat deja pe google dupa camere dintr-astea si am gasit multe dar majoritatea erau parolate .. credeam ca si asta a fost parolata si i-ati scos voi parola cumva... am inteles.
  4. si pana la urma cum ati reusit sa hack-uti camera asta? ar fi vreo sansa sa putem viziona camerele pentru controlul traficului ? (nu neaparat sa le putem controla .. doar sa putem vedea ce filmeaza)
×
×
  • Create New...