Jump to content

cristinbiederwolf00

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cristinbiederwolf00

  1. On 1/24/2023 at 9:34 AM, WarLord said:

    Similar cu a face bani pasiv online. Nu exista asa ceva, si daca exista sunt bani putini. Sunt mii ca si tine care intreaba la fel peste tot. Cauta si pe Reddit eventual sa vezi ce mai zice lumea.

    Sau vezi unde e nevoie de muncitori in ceva meserie, o inveti si lucrezi ptr bani ca tot omul normal.

    YouTube-ul s-a schimbat deja, e multa munca sa faci continut care sa atraga clientii, adica a competitia prea mare si trebuie sa faci mereu ceva nou sa atragi subscribers, apoi ori platesti pe cineva sa iti faca edit la video-uri ori o faci tu.

    Mai exista aia veche de cand e lumea, unde cumperi ceva ieftin (Alibaba, OLX, etc) si le vinzi mai scump altundeva, dar dureaza pana iti construiesti clientii fideli si ai surse sigure.

    In rest, daca ai un skill cat de cat unic, stii o limba straina, iti vinzi serviciile strainilor si faci un ban mai mult si usor...decat in Romania. :)

     

    Noroc mai copile.

     

    Eu personal daca merge vorba de bani usori pe net prefer sa joc ceva pacanele cu coroane shining crown de pe https://getbadnews.ro/ , este o metoda super usoara si vesela. E de recunoscut ca am si pierdut ceva bani o periaoda, dar, per general sunt in + si am facut niste lei de un telefon

    incredibil, nimeni nu a mentionat cazinoul :D nu ar fi o metoda buna de a face bani online? :))

×
×
  • Create New...