Jump to content

RomanianSecurityAgency

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RomanianSecurityAgency's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. sefu ai dat spaga pt a obtine certificatele alea cisco? IMSI nr unic al sim-ului IMEI nr unic al dispozituvui Cauta pe net tutorial de cum sa hackuesti firmware-ul unui router 4g/5g si poti schimba imei-ul la un click. Bafta hacherasii mei care nu stiu diferenta dintre IMEI si IMSI. Pup dulce.
  2. Prin unde radio. IMEI-ul se schimba la 28 de zile si de aia a trebuit sa schimb si contul Dar ce dracu sa stie fane carare care are crescatorie de porci si sta calare de pentium 2 sa curete porumbul. Mai bine lasa-te de cardeala si apuca-te de strans pet-uri. Am auzit ca poti strange pana la 200 de dolari pe luna. Nu prea vorbesti "hackereza". Dar ce sa cer la vatmanul de pe prelungirea ferentari. Ai dreptate boss. Inainte veneau de la Afghani. Acum vine si de la iraneni. V-am pupat pe portofel baieti. Eu nu ma intru sa comentez. Poate peste un an sau peste zece ani ma mai intorc cand posteaza nemesissul urmatoarele tutoriale de hachereala la punctele de pensie.
  3. Ca sa imi bat si eu pula de voi. Manele cu dedicatie pentru carderii care au ramas someri acum. Motivul nr 1 de ce criminaltiatea cibernetica a scazut e ca au ramas someri fraierii din draganasi, alexandria, pitesti si bucuresti.
  4. Mor de ras. Cam toti care au facut bani in Romania au facut in anii aia 2000-2010 din cardeala si malware (CCs, bank logs). Ailalti au ramas cu dinti nefacuti ca marele Ice Man - hackerul care a facut brute force scanand toate ipurile in anii 98. Pe urma a vazut ca IP-urile au hostname de nasa.gov si a iesit pe irc cu ele sa se laude. Ceilalti s-au angajat pe ici si pe colo. Vrei sa iti arat cat de prost esti ? Se vede de la o posta ca nu le ai cu cyber security. Proxy-urile mobile (4G - 5G) sunt imposibil de banat. Costa cam $50 pe luna. Daca faci spam folosind IP-uri de proxy 5G nici facebook nu ti le baneaza !! Stii de ce? Ca sunt sute de persoane reale carora li se assigneaza acelasi IP de la providerul de telefonie mobila. Plus daca te uiti pe niste statistici in Franta, o sa vezi ca Vodafone are mai putine IP-uri proprii decat are abonati. Oare de ce dracu vor astia sa dea cartele SIM doar cu buletinul? Cum se da in India sau in Pakistan. Proxyurile 4G-5G nu pot nici o data sa fie raportate. Pe acelasi IP ai sute de utilizatori reali intr-o ora. Intr-o zi poate ai mii de utilizatori reali. IP-urile de TOR si VPN-urile vor fi totdeauna raportate. Iti zic de ce? Facebook isi cumpara si el access la providerii de VPN. Implementeaza un mic scanner si detecteaza si blacklisteaza toate IP-urile VPN-ului. Asa sunt banate toate IP-urile de Tor. Asa a banat China toate entry node-urile de Tor si I2P la nivel de ISP. As preciza faptul ca nu facebook face blacklistarea. Sunt firme de cyber security care fac asta si vand serviciul acesta catre mai multe companii / corporatii. Fratilor, nu mai merge sa dati tzepe online pe ebay de pe calculatorul din apartamentul bunicilor. Va trebuie setup dedicat si niste cunostiinte solide. Mai intai invatati vreo 5 ani black hat si criminalitate cibernetica pana va bagati in chestii ilegale. Altfel o sa fiti urmatorii fraieri care veti infunda puscariile din Romania sau din state daca faceti absolvirea de 1 milion de verzisori. Descinderile nu se fac la in intervalul 20-6 dimineata, exceptand flaganturile in spatiile publice. Prosti rau de tot sunt unii. (3) Percheziţia domiciliară nu poate fi începută înainte de ora 6,00 sau după ora 20,00, cu excepţia infracţiunii flagrante sau când percheziţia urmează să se efectueze într-un local deschis publicului la acea oră. Am senzori si am o usa speciala de am dat EUR 50,000. Probabil daca vor venii cu tancul si ar trage cu cateva obuze in usa ar avea ceva sanse sa o descinda in 10 minute. Astept sa incerce cu explozibilul ca in cazul lui TeX si sa filmez descinderea sa o pun pe tiktok. Trebuie sa acceptati ca exista si unii mult mai bine pregatiti decat voi. Unii care si-au dedicat toata viata CRIMEI PE NET. Criminalitatea cibernetica este viitorul. BAFTA.
×
×
  • Create New...