Jump to content

gerkorigno

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gerkorigno's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Tu crezi că o să îmi spun eu combinația mea ca sa mai am niste competitori pe piata ? Sunt o grămadă de activități de a face bani pe net: Hack-uri, exchange-uri, smart contracte, etc. (social engineering, bug hunting, exploituri etc.) Țepe online (acum e pe crypto) Offshore cloud SMS service Servicii de money laundering (cash app, venmo, revolut, etc.) Fraudă online (CCs, bank logs) Black SEO să monetizezi traficul Intermediere diverse servicii Malware Spamming etc. Alege un domeniu și fă bani din el.
  2. Eu am venit să citesc niște chestii mai vechi de pe forum și apoi m-am gândit să îmi fac cont să vă zic și vouă că e în floare criminalitatea cibernetică.
  3. E mai complicat prima dată când dai serios de bani. Te vezi cu atâția bani, însă nu poți să îți cumperi vilă cu piscină, nu poți să îți iei mașină. Astfel, trebuie să fii foarte cumpătat și să faci business-uri care par "legale", dar în spate profiturile sunt doar pe hârtie. Dacă ai fi expert în contabilitate și ai analiza situația financiara a firmelor mele, ai zice că sunt nu știu ce Warren Buffet. Ți-ai da seama că e ceva suspicios. Dar nu ai ce să îmi faci. Ce vine statul să îmi numere câte cafele vând în realitate?
  4. Sunt luate cash. Am avut două pe leasing, însă mi se pare că costurile pentru leasing sunt cam mari. Nu am nici asigurare că am garaj și le parchez inauntru. Am și un șofer, dar supercar-urile le conduc eu. Adaos de 25-50% la o proprietate e ok. Eu le pun la vânzare mai întâi. Le listez mai scump și pe urmă apare "cineva" care le cumpără. Ideea e să nu existe telefoane și convorbiri cu cei care îți cumpără apartamentele. Eu am pe cineva care îi recrutează din cluburi și le dăm cam 10% comision. Cumpărătorii câștigă și 10% și scapă și de taxe. Lucram doar cu oameni care au afaceri legale - ii verificam inainte. După ce banii ajung CASH la mine, se pierd cam 35% din ei dacă vreau să îi spăl și să îi am în conturile bancare. Însă am făcut și profituri pe anumite afaceri. Am avut și imobile pe care le-am vândut cu 50% unui cumpărător adus de agentul imobiliar. 100k EUR se spală ușor de tot. Problema vine când, lună de lună, încasezi peste un milion de euro cash fără documente justificatorii. Cred că într-un an plătesc 250k eur numai numerar pentru tot felul de bunuri și servicii (toale, mâncare, restaurante, băutură, electronice și electrocasnice, reparații auto, distracție etc.). Sunt foarte mulți mici comercianți care acceptă cash. Cred că mulți le bagă la contabilitate ca pierderi, că sunt deteriorate. Am cumpărat recent un frigider de 5k EUR și am plătit cash pentru el. Toata lumea castiga si e multumita. Eu castig, el castiga.
  5. Toți banii ilegali ajung la mine sub formă de numerar. Pentru a-i spăla, am mai multe afaceri paravan care lucrează cu numerar în cantități mari și am instruit personalul să declare încasări mult mai mari. Cafenele, restaurante și spălătorii auto. Costurile operaționale sunt reduse și sunt aproape de punctul de echilibru. Pentru a putea justifica în contabilitate, trebuie să existe și costuri mult mai mari. Nu poți declara că ai spălat 10.000 de mașini într-o lună, dar ai folosit doar 10 metri cubi de apă și consumabile neterminate de 3 luni. Cel puțin așa am început. După aceea, am început să cumpăr apartamente în București și le tranzacționez cu 25% - 50% mai scump față de prețul de achiziție unor prieteni care doresc să-și reducă profiturile declarate. Am început să cumpăr și case în nordul capitalei și să aplic aceeași schemă. Le țin goale timp de 2-3 luni și le revând cu profituri mai mari. Referitor la diversificare: în final, banii ajung în conturile bancare. Ulterior am investit în case, mașini scumpe, excursii cu avionul privat și criptomonede.
  6. Și mare chestie poate să furnizeze aceștia catre autoritati: mesajele private și IP-urile folosite. Tu nu vezi că vorbim de pomana. Ei nu au nicio perspectivă pentru viață. Pentru ei RST este un fel de TikTok pentru harneală. Intră pe aici să mai facă o caterincă, să mai posteze un link și să se pupe în cur. Ca să le spun și ceva. Eu am cont din 2009 pe forum insa nu dorescc sa imi contamin identitatile virtuale. In activitatea mea profesionala de criminal cibernetic am avut si pauze de ani de zile. Am făcut și încă fac bani legali. Însă am un nou business foarte profitabil, care desigur este ilegal. De baza sunt programator. Eu nu prefer să scriu, prefer să citesc si sa fac bani. Nu toți le avem cu scrisul. Însă m-am convins că ăștia sunt chiar duși. Am reintrat pe forum din nou (ultima data acum un an si ceva) pentru că am folosit funcția de căutare să citesc lucruri mai vechi care pe mine mă interesează: malware, cardeala, filaje, mascați, FBI, anchete, spălare de bani. Am citit cateva zeci de thread-uri si găsit câteva mesaje (în jur de 30-40) maxim. Majoritatea oricum sunt la nivel de legendă urbană de genul: mi-o zis un prieten că a auzit că au venit cu elicopterul, fă un ONG si donează banii ca să ii speli, etc. Pentru mine forumul e useless. Nici o discutie interesanta care sa ma ajute să mă dezvolt ca si criminal cibernetic profesionist. Pe cativa dintre voi chiar va cunosc personal. Eu v-am lasat ca sunt foarte ocupat si forumul asta e o pierdere de timp. Ce am vrut sa aflu de pe forum am aflat. PEACE. Sunteți foarte amatori și majoritatea utilizatorilor, inclusiv administratorii și moderatorii, au fost niște hackeri amatori. Criminalitatea cibernetică este în floare și aș vrea să fac un pariu. Este posibil ca peste 10 ani, dacă pensionarul Nemessis mai trăiește, să se interzică criptografia end-to-end în UE și este posibil să se administreze un firewall masiv asemănător cu cel din China (sau chiar mai rău, ca în Coreea de Nord, să ai acces la internet doar cu buletinul). Să nu poți accesa orice site dorești dacă acesta nu este oficial și aprobat de o anumită instituție.
  7. Mai bine vă schimbați tema forumului să fie pe alb, așa cum avea Hackpedia. Alt forum de pe vremuri cu etical hacking. Nu vă mai dați mari hackeri când voi sunteți niște corpora-triști frustrați pe viață, cu identitățile la vedere.
  8. Barem acum știți de ce nici dracu' nu vă vizitează forumul. Zero informații utile.
  9. https://hotnews.ro/cum-ajung-romanii-sa-fie-folositi-in-increngaturi-de-firme-de-tip-mafiot-oamenii-de-paie-din-europa-de-est-documentar-al-televiziunii-germane-1760904 Proștii comentează, smecherii fac bani.
  10. Voi comentați ce vreți că tot proști o să rămâneți. Faceți bășcălie de orice mic detaliu. Avea dreptate cineva că o să muriți săraci lipiți pământului. Nu e de mirare de ce sunt mulți concetățeni care se miră când se dă jos unul dintr-un Rolls Royce. Nu are nici facultate, dar are milioane în conturi. Lumea se întreabă de ce este așa? Este așa pentru că sunt mulți care s-au resemnat să fie fraieri toată viața. E chiar asa frate!
  11. Pe lumea asta sunt patru categorii de bărbați: Fraieri Fricoși Șmecheri Șefii șmecherilor. Tu din ce categorie ești? Eu sunt din categoria șefii șmecherilor.
  12. Realitatea este că voi sunteți ratatii în viață. Aveți ceva cunoștințe, dar preferați un job de 9-17. Eu mă trezesc de regula la ora 14-15 și mă apuc de activități ilegale. Luna de lună am pe cineva care vine cu gentile pline de bani gheață. Cum zicea Versace, azi este a treia zi de weekend. Este frumos să ai șapte zile de weekend în fiecare săptămână.
  13. Cum intră cineva mai deștept pe aici, cum este luat în derâdere de moderatori. O parte dintre voi aveți și idei preconcepute proaste, gen că din activități ilegale nu se fac bani, că nu poți fi anonim pe internet, că se fac mai mulți bani la job, etc. Imediat lătrați pe aici: "Cine mă ? că astia nu's hackeri ! Dacă e vreunul cu un malware, o să lătrați că ăștia sunt doar țepari cu bank logs. Vă dau eu un sfat: Dezactivați mesajele private, secțiunea de market și vorbiți dracu' de black hat: OPSEC, furturi de cripto, malware, cardeala, proiecte etc. Și atunci, ce să înveți? Asta e un forum pentru viitorii angajați la corporații pe specializare cyber security. Înveți cum să sugi pula project managerului corporației. Voi sunteți cei care au stricat comunitatea de hacking. Ați asociat hacking-ul cu bug hunting-ul.
×
×
  • Create New...