Jump to content

patriot moldovan

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

patriot moldovan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pentru Cheater. Care sint stramosii moldovenilor ? Dacii liberi nene. Carpii, Costobocii, Tiragetii. Da care sint stramosii valahilor ? Ilarienii, un trib de pastori venit din Albania. Dupa cum vezi genetic nu avem nimic comun. Nu am nimic contra voastra, traiti in pace in tara voastra. Dar lasati-ne in pace si pe noi. Ti-am zis de triburi, deoarece ai intrebat- sa nu crezi cumva ca sint rasist.
  2. Da bai Cheater, la voi valahii, ce nu e rominesc e comunist. Camera de gazare ? Bravo ma !!! Departe o sa ajungi. Si cine e fascist sau comunist ? Eu sau tu ? Si da ma, ungurii sint prieteni cu moldovenii. Care e problema ? Sau si ungurii sint comunisti ? Si in final- am scris moldoveneste mai omule. Adica aceiasi limba pe care tu o numesti gresit romineasca, dupa numele "poporului" inventat de moldovanul A.I. Cuza. Iar noi o numim moldoveneasca, nume pe care a purtat-o de la nasterea poporului moldovenesc. Romin e u politonim inventat in sec 18, etnic tu ori esti valah, ori moldovan, ori mongol ca exemplu.
  3. Bai, baietel. Da, Basarabia, tara lui Basarab I este pamint rominesc si fizic si spiritual. Care e problema ? Sau noi moldovenii pretindem sa va luam Valahia(Muntenia, Basarabia) ? Nu pretinde nimeni la teritoriul vostru istoric. La rindul sau, Republica Moldova este stat suveran si independent, si in curind la noi o sa se alipeasca prin vointa moldovenilor si teritoriile moldovenesti ce se afla doar pentru moment in Rominia. Astfel va reinvia Moldova Mare cu capitala la Iasi.
  4. Auzi mai prodil89, kaka-te mai intii pe compatriotul tau, Cue?dean, caci el e autorul asa zisei lucrari stiintifice. patriotism doar a republicat kktul lui.
×
×
  • Create New...