Jump to content

alexutz90

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexutz90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Salutare, M-am apucat sa invat electronica si mi-am cumparat un breadboard, niste rezistente, condensatoare, potentiometre, diode, LED-uri, tranzistoare, un timer 555 si cam atat. Se poate va rog frumos, sa imi dati si mie niste idei de mici proiecte pe care as putea sa le fac cu aceste componente ?Orice proiect, dar sa nu fie despre audio:D. Va multumesc!
  2. Am uploadat o biblioteca de materiale si tutoriale cu semnatura O'Reilly.Sunt multe carti asa ca, unele s-ar putea sa fie deja postate. Sper sa va fie de folos. https://rapidshare.com/files/2339889791/Tutoriale.rar
  3. alexutz90

    Poker

    Stiu de pokerstrategy.Si cum ziceai si tu phantomas...si eu am pierdut pe carti mari pe Unibet.Pe AA de exemplu si castigau altii cu tot felu de carti.Inainte aveau un soft mai bun.Acum mi se pare ca ala care are cipuri mai multe sau care se baga all in castiga.Dar deh.. Si da...este mult mai bine real sa zic asa..decat online.Doar ca mie nu prea imi vine sa joc pe bani.Desi cred ca joc destul de bine:)
  4. alexutz90

    Poker

    Ia ca o sa incerc si eu softurile asea de poker...poate da norocul peste mine asa peste noapte:))
  5. alexutz90

    Poker

    Salut, Este cineva pe aici care joaca poker online?Ati scos ceva bani?Eu de exemplu joc pe unibet.Nu am bagat bani in el dar am scos(dar putini).Am jucat si pe pokerstars si pe fulltilt.Dar parca e mai misto pe unibet. Poate imi mai sugerati si voi niste site-uri de poker care platesc bine:)
  6. Mersi de pareri:D Asa ma gandeam si eu sa il fac..mai simplu..tot cu culorile zise de Jetus:)
  7. As vrea sa fac un site despre muzica.Nu prea ma pricep asa bine la design si am nevoie de parerea voastra.Ce culori as putea sa folosesc ?
  8. Va multumesc mult.Sunt sigur ca o sa imi fie de ajutor Dragosh32 sau altcineva...stiti cumva unde pot gasi tutoriale mai avansate.. cum este cel cu -moz-border-radius...? sau mai bine zis despre css avansat ?
  9. @BigT..da ai inteles bine.Multumesc mult pentru cod.O sa incerc sa il aplic.Ideea este ca nu prea stiu nici cum sa fac fac imaginile in photoshop asa curbate in colturi..dar o sa incerc sa am descurc. @Jimmy87.Multumesc si tie.O sa ma uit peste el.
  10. Da ca acelea.Sau acelea nu sunt facute din imagini ?...ca nu mi-am dat seama. Sa le schimb culoarea cand duc cursorul deasupra lor stiu, dar vreau butoane sa le fac asa curbate in colturi etc..nu stiu daca m-am facut inteles.Un exemplu mai e si meniul de pe lasttorrents...(daca ai cont acolo ) sau chiar si cele de pe Rst..acestea cu new reply etc:)
  11. Salut baieti.Aveti careva un tutorial despre cum se fac butoanele din imagini ? As vrea un meniu gen trilulilu.Daca ma puteti ajuta si pe mine cu vreo sursa ceva... Multumesc.
  12. Ma apuc sa instalez Ubuntu da am niste nelamuriri..eu am 3 partitii..C in care e instalat Windows 7, D cu filme, kituri etc..si inca o partitie E in care imi mai tin programele instalate.Si vreau sa instalez ubuntu pe E...puteti sa imi spuneti si mie cum fac? Ce imi recomandati:sa las si windows 7 pe laptop sau sa il sterg de tot ?
  13. Ok..va multumesc mult pentru raspunsuri.O sa incerc sa il instalez sa vad ce poate.Poate o sa mai invat si eu cate ceva..
  14. Dar daca am windows 7 pe laptop..pot sa bag si ubuntu sa am 2 SO ? Eu vreau sa invat programare si sa invat sa fac programe.Si nu stiu daca am inteles bine dar parca aceste sisteme de operare sunt bune pentru invatat programare? Daca gresesc va rog sa ma lamuriti mai bine:) Multumesc.
×
×
  • Create New...