Jump to content

xpaulx

Active Members
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xpaulx

  1. Noua regula de tinut minte pentru viitor: Nu vand la romani, chiar nu sti ca exista un suport pe icq/yahoo/msn/jabber/skype/gtalk si moloz ..

    Si eu am spus ceva de genul odata, si au sarit toti de pe RST la mine ca cica sunt ungur sau nu mai stiu ce au zis :))

  2. Sub caldura, activitatea particulelor devine mai mare decat normal si au nevoie de mai mult spatiu intre ele, astfel devenind mai izolate una fata de alta (miscarea browniana). Transferul de caldura dintre doua particule devine un factor tot mai mic datorita distantei tot mai mari. De aceea, o particula singulara e mai usor de afectat din punct de vedere termic decat un grup de particule care fac schimb de caldura intre ele in mod constant.

    Agita?ie termic? - Wikipedia

    Caldura, Transmiterea caldurii

    //Habar n-am, dar suna bine ce am zis :))

  3. pai, de ce sa postam coduri moloaze pe pastebin.com cand suntem baieti mari si putem sa avem propriul nostru pastebin

    Pentru ca persoana care se ocupa cu pastebin-ul, in cazul acesta tu, va avea acces la tot ce postam. Indiferent daca vizualizarea e publica sau nu.

    Nu o lua personal.

  4. Am observat ca pentru INTO OUTFILE nu ai specificat nici o metoda de aflare path-ului pentru www. Ar fi fost ok sa mentionezi un LOAD_FILE pentru niste config-uri default de apache sau alte servere web, de unde poti sa extragi de obicei si path-ul ca sa stii exact unde sa scrii shell-ul. Erorile nu arata mereu path-ul, iar pe ghicite nu prea merge. Eu zic ca e o idee buna sa adaugi si asa ceva.

    http://www.ducea.com/2006/06/11/apache-tips-tricks-default-apache2-configuration-files-location/

    In rest e frumos, bravo.

×
×
  • Create New...