Jump to content

zbong

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zbong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am citit pe slashdot ca o companie elvetiana a facut un site de licitatii pt exploituri. Mai multe aici: http://it.slashdot.org/it/07/07/06/0144234.shtml Respectivul site se afla aici: http://www.wslabi.com/wabisabilabi/news.do Mesajul nu se doreste a fi un spam.
  2. zbong

    Hackerul de Romania

    Pararea mea este ca niciodata nu se va putea schimba perceptia media non-IT, care azi este precum jurnalul ProTV cu 7 sau aruncat in cap de la etaj, 2 au baut si si-au omorat copii si nevestele. Pentru acesti jurnalisti conteaza numai evenimentul in sine, nu au timp sa se documenteze. Pun pariu ca autorul unui astfel de articol nici nu poate sa faca diferenta intre activitatile gen white hat si black hat. Pentru ei conteaza numai impactul emotional pe care il va avea articolul, partea de knowledge pe care o aduce articolul poate sa fie zero barat. Aici intervine norocul celui care face primii pasi spre cracking. Dai de cineva care te ajuta si iti arata ce trebuie sa inveti inainte de a porni scriptul sau dai de cineva care te manipuleaza si iti rupi gatul sau stai si iti folosesti tehnca de chat pe un forum de "hack". Foarte multi cand intra pe un forum nu stiu ca in primul rand forumul este un loc unde inveti si nu un loc de unde faci rost de scripturi. Si prin invatat se intelege ca in primul rand sa inveti sa te comporti intr-o comunitate chiar daca aceea comunitate este virtuala. Unul din punctele din alt.2600 survival guide era "daca nu vrei sa iti iei flame, nu postezi decat dupa ce ai citit lista timp de 2 luni".
  3. Salut, am incercat sa inseriez 2 proxyuri ca in exemplul dat mai sus: Nu merge nici pe Firefox (2.0.0.4) nici pe IExplorer (6.0). Google nu m-a ajutat. Am gasit in schimb multe aplicatii de "inseriere". Se poate face inseriere de web proxy direct sau numai printr-o aplicatie third party?
  4. Dragutz, dupa ce voi strange 3 posturi voi pune si link-ul...
×
×
  • Create New...