Jump to content

yAk

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by yAk

  1. On 6/22/2017 at 5:45 PM, SilenTx0 said:

     

    Eu la Coventry am avut cate unul/maxim 2 cursuri pe zi (adica 2-4h/zi) si erau doar pe nisa pe care mi-am ales-o, fara matematica, fizica, etc. 

    OWOI8J9.png

     

    Cam asa erau impartite toate cursurile.

     

     

    ontopic- e fain aici, ai timp de lucru si ti se pune tehnologie la discretie

    • Downvote 1
  2. 10 minutes ago, RADMINKILLER said:

    Pot sa aflu si eu ce poponar din staff mi-a dat ban permanent pe contul @Meteosensibilul si cu ce motiv? Nu ca m-ar interesa prea tare, oricum RST e un loc plin cu fututi si cu maimute cu IQ format dintr-o cifra sau doua, dar voiam sa stiu asa ca informatie...

    Mergi ma si baga-te la somn, te miri de ce ai luat ban. Ai gresit locul.  Ban inc.

     

     

    Am gasit si motivul:

     

     

    Quote

     

    Le doresc muie eterna si le iau sufletul in pula celor care au scris cacaturi in acest topic, chiar daca povestea e reala sau nu. Sunteti niste avortoni.

     


     

     
  3. Se vede ca folosesti Internet Explorer. Pe 24 decembrie se merge la colindat.

    este greu sa percepi aluzia la "iata vin colindatori", pentru ca in stadiul la care au ajuns unele persoane, poate sa se intample oricand.

    off: multumim ca ne-ai anuntat in legatura cu problema de pe internet explorer, sper ca de cand ti s-a intamplat ai schimbat browserul (:, [ironie] sau este un raspuns venit din viitor?[/ironie]

  4. Si inca o dedicatie pt stone :)) (IAU BAN , SIGUR )

    Fututi morti mati dc zici ma ca sunt metinar ? Ca am avut admin pe o comunitate ? Fututi raniti mati si sfinti matii marsh zdreanta proasta . Cand moi cunoaste tu pe mine sa comentezi , zdreanto , da? Sa-ti fut neamu in gura . Sper ca ai inteles mesaju . Am fost "subtil" =))))))))))))MUIE

    off : amF2cmEgb3JkaW5hcmEgY2UgZXN0aSEgaW5jZXJjaSBzYSB0ZSBiYWdpIHNpIHR1IGluIHNlYW1hIHBlIGFpY2ku

    on : th3me love?te iar ! continua dar nu mai posta despre site-uri de 2 bani.

  5. Salut all,pun control la distanta 3.0,nu dau parola persoanelor fara posturi si as vrea sa il dau la schimb pe alt program...contine sharp ip getter,iass si sevrar si client (iass il va detecta ca virus) GirlShare - Download cld.rar

    no comment, best program alea alea livestyle hackeru. luati cu incredere eu i-am dat foc la calculator cu programu asta(not)

    off : astfel de oameni trag tara in jos, ce santaj pe capu lui ( just sayin' )

  6. Atac socant, venit de acolo de unde ne asteptam mai putin: "Romania trebuie sa dispara de pe harta"

    "Sa ne gandim in mod impartial. Dezintegrarea si dezmembrarea Romaniei reprezinta o cauza nobila. Se compara cu o lovitura de pumnal in inima unui hot, pentru ca acesta sa nu mai jefuiasca din nou. Ar fi o masura preventiva de auto-aparare. Disparitia Romaniei este singura cale prin care putem avea o viata linistita", incheie Safonov.

    Romania trebuie sa dispara de pe harta lumii", deoarece numai asa poate fi oprit "expansionismul romanesc" ce credeti despre „aceasta bomba” ?

    ps : o simpla parere.

×
×
  • Create New...