Jump to content

djxpaul

Active Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by djxpaul

  1. @Eddie91 iti multumesc pentru feedback, apreciez. Din pacate nu ma ocup cu realizarea logourilor, decat cu webdesign.

    Un logo realizat calumea presupune automat grafica vectoriala si trebuie sa lucrezi in Illustrator, eu fiind adeptul Photoshopului.

  2. Ceva-mi spune ca nici nu-s firma. Am cautat la ei pe site mai multe detalii despre firma lor dar nu am gasit absolut nimic. Doar adrese skype cu gamerland.admin si prostii de genul asta.

    E posibil sa nu fi vazut eu bine. Din cate am inteles multi le-au trimis mail inapoi sa-si anuleze comanda astfel incat sa evite deplasarea curierului si plata intregii sume, ceea ce mi se pare o prostie. Personal cred ca adopt varianta lui SynTAX.

  3. Resursele: 365psd

    Tutoriale video pentru PS sunt copy-paste de pe youtube.

    Tutorialele pentru HTML sunt banalitati pe care le gasesti oriunde.

    S? fiu mai explicit? Ave?i un logo de groaznic cu outer glow iar layouturile web care le aveti la portofoliu pot fi realizate de un novice care a deschis Photoshopul de 2 luni si jumatate.

    NU vreau sa te descurajez dar nu inteleg de ce vrei sa inveti si pe altii din moment ce TU nu stii. Ca sa reusesti intr-un domeniu trebuie sa fii bun.

×
×
  • Create New...