Jump to content

andrew-46

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andrew-46

  1. In dimineata asta s-a intamplat ceva ciudat, am primit un mail (pe adresa de yahoo) cu titlul 'ProRat [danut Online]'.

    l85yE.png

    Chestia 'interesanta' e ca nu am folosit ProRat de curand, defapt, l-am folosit acum foarte foarte mult timp (peste 1 an) inainte sa aflu despre CyberGate, DarkComet si mai apoi BlackShades, si nu imi amintesc sa fi facut spread serverului de ProRat.

    P.S.: Ahhh, acum mi-am dat seama ca am postat in categoria gresita, sorry! Rog un admin sa mute threadul daca e posibil...

  2. Update::

    Am inceput sa invat C++, am ajuns pe la tutorialul cu numarul 15 de pe site-ul recomandat de bogdannbv (thenewboston - foarte bun site!) siii sincer, m-am plictisit. Adica, nu prea mi se pare nimic nou, sunt cam aceleasi conditii (if, elseif, else), aceleasi loop-uri (for, while), aceeasi operatori (==, &&, <=, etc) si, in general, mi se pare foarte asemanator cu PHP-ul, doar ca e 'ambalat' diferit..

  3. Probleme cu limba engleza nu am, dar.. carti? Resurse online nu sunt? Site-uri cu tutoriale/functii explicate (cum e php.net)? :-?

    Aaa, inca o intrebare: pot sa incep sa invat C++ daca nu stiu C?

  4. Pun si eu o intrebare banala, pe care unii probabil ati mai auzit-o: ce limbaj de programare mi-ati recomanda sa 'invat'? Stiu deja PHP, HTML, CSS, stiu sa lucrez cu baze de date MySQL si ceva JavaScript - mai basic ce-i drept - (in general chestii ce tin de site-uri), si as vrea sa incep poate ceva nou, C, C++, Java, Python, etc..

  5. Nu stiu ce sa zic de Leg!t (tipu' de pe hackforums), a mai pus un crypter acolo, tot in genu' la asta, si in pozele in care arata setarile pt. cybergate, se vedea ca victimele lui purtau numele de "STUB_8748" (gen), deci se zice ca stuburile sunt defapt serverele lui de cybergate, desi nu a fost nimic demonstrat inca... -.-"

×
×
  • Create New...