Jump to content

banosu

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

banosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. banosu

    banosu

    Acuma cu cratimele ma inteleg mai bine... Cu formularile asa si-asa. Sunt inginer oricum ( pe drumul de a fi ). Daca vreau ceva formulat frumos, apelez la una/unu ce termina Litere.
  2. banosu

    banosu

    Alex din Baia Mare. M-am inscris aici in principal datorita faptului ca mi-am dat seama ca in anul 3 la facultatea de Calculatoare stiu multa teorie si practica (vorbesc de aia adevarata, nu de facut un program care imparte 2 polinoame ) nu stiu mare lucru. Asa ca am venit pe aici, poate poate mai prind si eu ceva. Nota: Nick-ul nu reflecta persoana mea E doar singurul care-l am si-l folosesc pentru ca niciodata nu e luat. ( pana acum cand dati voi de el si-l veti folosi voi peste tot )
  3. Am cautat pe Google, ce-i drept nu prea mult. Cautam bucati din eroare sa vad daca nu a mai patit cineva. Ori am sarit peste, ori nu mi-a aparut nimic relevant. Duly noted partea cu Google-ul Greseala mea aici Mersi oricum pentru raspunsurile rapide. Am s-o rezolv eu cumva.
  4. Damn... Vreo idee ce-ar trebui sa caut pentru a remedia?
  5. Am si eu o intrebare, daca puteti careva sa imi dati vreo sugestie sau stiti cum se rezolva problema as aprecia. Mentionez de pe acum ca nu sunt guru intr-ale forumurilor, asa ca in loc sa luati la misto (in cazul in care intrebarea mea e idioata), aveti putina rabdare si explicati ca la prost Deci, pe un forum pe care intru, a aparut brusc si peste noapte (literalmente) urmatorul warning: Warning: date_default_timezone_get() [function.date-default-timezone-get]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /var/www/#####.ro/###/htdocs/init.php on line 255 Pe forum se poate intra, apare totul in regula, dar in momentu in care vrei sa vizionezi un topic, te redirectioneaza pe o pagina care nu are template, nu are nimic (pagina are adresa corecta pe care ar trebui sa o aiba), unde scrie din nou acelasi mesaj pe un fundal alb. De asemenea, shoutboxul functioneaza, dar tot timpul ultimul shout e acelasi mesaj(cel de mai de sus), urmat de IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/#####.ro/###/htdocs/init.php:255) (Line: 196 of /ips_kernel/class_ajax.php). Intrebarea mea e: Stie careva care ar putea fi problema?
×
×
  • Create New...