Jump to content

Skribul222

Active Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Skribul222

  1. Salut, am si eu o problema cu noul meu router, tot imi creaza conexiuni noi, secundare, este un netis routerul, si la fel se numeste si conexsiune (SSID) dar imi tot creaza si se conecteaza la netis 2 sau 3 si asa mai departe, stie cineva ce as putea face? Am incercat sa schimb de pe WPA2 pe WEP si a mers o ora, dar acuma iara am probleme cu el.

  2. Ok, sa zicem ca ai un WordPress, domeniu, host, ni?? buna 1$ pe click, crede?i ca ar merge un botnet cu vreo câtva mii se bo?i sa dea click zilnic pe acolo? Nu m? refer la 10000 de click uri, acolo, 10-20 pe zi prima luna pe urma creste, crede?i ca ar fi ok?

  3. Deci, problema incepe astfel, am ajuns in camin si am un internet provider destul de smecher, in sensul, ca imi blocheaza toate porturile si nu ma lasa nici sa le dau ping, nici macar la 80 sau 443 nu ma lasa, am incercat eu sa fac un pfw din router dar tot nu merge, am un router TP-LINK TL-WR340G iar reteaua e roedunet, ce as putea face?

  4. Nu e nevoie sa posteze, vreau doar sa citeasca, si sa realizeze ca dupa 13 ani de la aparitia acestui fenomen, au inceput sa apara persoane auto-intitulate "hackeri" doar pentru ca presupun ca inteleg aceasta tehnica.

    O sa postez diseara niste articole interesante, sa inteleaga lumea ca la capitolul SQLI suntem cu vreo 8 ani in urma... :)

    Nitro stii cum se zice, cand va venii sfarsitul lumii veniti la noi, suntem cu 50 de ani in urma.

×
×
  • Create New...