Jump to content

xrolexx

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xrolexx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. lam facut !!!!! da!!! multumesc doamne!!!!!!! Pentru cei care au probleme cu sistemul de operare se blocheaza la logo, nu se mai aprinde....chestii de genu... Incercati din rasputeri (de mai multe ori) sa intrati in downloading mod (volum jos+butonu de menu+turn on - cele 3 butoane deodata)... si faceti acest tutorial Este special ptr galaxy gio... 2.3.5 android !!!!recomand!!! Testat de mine, mi-a reparat telefonul acel video si ma scutit cam de un 1 milion daca l-as duce la service si nici nu se pune in discutie problema cu garantia ca numai am cutia, l-am rotat...etc. Multumesc acestui site pentru raspunsurile date! Multumesc din inima...pentru voi nu o insemna mare valoare acest telefon... dar eu lam achizitionat cu greu.
  2. veste noua....!!! dupa ce am incercat de mai multe ori sa intru in downloading mod...am reusit... acu pun alt sistem de operare
  3. auzi uite ce mi-a scris o operatoare de la... firma, ca cica: sa pun telefonu si restu cum mi la dat mai dau 60 lei si il trimite printr-un serviciu tur-retur la reparat (dar nu i-am zis ca am incercat sa schimb softu sau ceva... i-am zis doar ca nu se mai aprinde)... ce zici sa fac?
  4. Asa ca fapt divers... sa sti ca am citit tot topicu acesta..., as vrea sa imi spui te rog daca esti sigur daca e de la bootloader. O sa-l duc la reparat, dar nu chiar acum sunt intr-o perioada cam proasta cu banii... Edit: mai am o intrebare garantia mai e valabila la ce i-am facut eu?
×
×
  • Create New...