Jump to content

redmushroom

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About redmushroom

  • Birthday 04/20/1987

Converted

  • Interests
    Network administration
  • Location
    Romania Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redmushroom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut

    Despre ce domeniu este vorba ?

  2. Salut, Am un modem de zapp/cosmo z025a ... driverele se gasesc la ei pe site-uri. ma intereseaza daca exista o metoda sa "pacalesc" inlocuind cartela CDMA cu o cartela oarecare (hai tot din aceeasi retea) ..
  3. salut, am descoperite de ani de zile eroarea in sistemul muziton.ro de la cosmote. o remediasera. insa acum functioneaza iarasi sa dai mesaj de la numar oficial cu un cod. ca sa stresezi pe cineva e simplu; doar introduci numarul de telefon pt activarea serviciului si ii trimite codul format din cifre. metoda "manuala" se poate repeta dand back, apoi ctrl+v in castuza cu numaru si tot asa. eu nu ma pricep la scripturi insa daca se pricepe cineva ... ii dau de stire lucrul acesta p.s. vedeti ca in trecut, nu mai stiu si daca acum, pana si la vodafone mergea cu "inregistratul conturilor" de bombardai lumea cu sms-uri de la retea. ) un tampit din cartier s-a dus cu scandal la ei. nici ei nu stiau ce se intampla )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  4. doresc sa fac reteaua de socializare pt albi. cine ma ajuta?
  5. omule, nu reusesc sa instalez pe server un script de socializare precum ellg. da-mi add pe nationalresitance pe mess daca doresti sa discutam asta si vrei acces la server sa instalezi alea.
  6. NS88 Top 100 Nationalist Sites - Rankings - All Sites si vezi acolo
  7. Salut, Care-i nationalist si poate sa-si sacrifice putin timp in folosul nationalismului? Este vorba de setarea pe un server a unei retele de socializare nulled ca mie nu imi iese sa o instalez. reteaua va fi in engleza pt a reuni nationalisti albi din majoritatea statelor europene. Nu exista momentan o astfel de retea, asa ca va fi un succes garantat daca in cadrul ei vom pune si un logo cu top100 site-uri nationaliste cand il inscriem. cine este interesat rog sa-mi lase un PM cu id-ul de mess. va multumesc frumos. totodata cine ajuta va avea si acces de administrator al ei daca doreste.
  8. Salut, Lasand progamarile si alte chestii, intreb ceva ce tine de logica mai mult, de siretenii. Cum pote cineva sa isi mareasca numarul de vizitatori pe site printr-o reclama nesimtita. Unde si cum se poate aplica o reclama buna intr-un mod nesimtit?
  9. Am deschis acest thread special pentru nationalisti. Rog totodata persoanele de pe forum care nu au legatura cu patriotismul sa nu intre in discutie pentru ca nu isi are rostul. Le multumesc. O Familie - Un Neam - Un Teritoriu
  10. stie cineva cum se decodeaza un telefon samsung s3100 ? IMEI: 353888 /03 / 376824 /4 pls. e pe vodafone.
×
×
  • Create New...