Gecko

Administrators
 • Content count

  5618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Gecko last won the day on April 24

Gecko had the most liked content!

Community Reputation

1616 Excellent

About Gecko

 • Rank
  Bipolar
 • Birthday 08/06/94

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  History
 1. Cum adica oferi useri si pass pentru conturi trial?
 2. @aelius Sa aplici asta si la tine bre, oferi lumii internet fara limita de viteza.
 3. Cerintele profesorilor reprezinta un paradox pe care nu-l vom intelege niciodata.
 4. a. select * from Note; b. select nota + 2 from Note; c. select * from Elevi where nume like '%escu%'; d. select count(*) as total_note, Elevi.nume from Elevi join Note (on Note.cod_elev = Elevi.cod); e. select Elevi.nume, avg(Note.nota) as media from Elevi join Note (on Note.cod_elev = Elevi.cod); f. select Elevi.specializare, count(*) from Elevi join Note (on Note.cod_elev = Elevi.cod) where Note.nota >= 5 group by Elevi.specializare;
 5. Nu stiu sigur daca are optiunea de a schimba ordinea raspunsurilor, dar incearca: https://www.google.com/forms/about/
 6. Ce anume ti-a dat de inteles ca RST nu este un forum de programare? Nu poti securiza un sistem daca nu stii cum functioneaza; programarea e esentiala.
 7. E un bot care trimite spam automat. Esti pe RST, nu stii ce e aia automatizare? Si nu mai da quote cu toate datele de contact si/sau link-urile lor data viitoare ca mai tare ii ajuti raspandindu-le serviciile. Data viitoare apasa butonul de report.
 8. Ai impresia ca ai descoperit secretul din atom. https://www.google.ro/search?q=dropshipping+site%3Arstforums.com Tutorial: https://rstforums.com/forum/topic/102613-dropshipping-online-money/
 9. Cred ca stia si el de tipul respectiv de oglinda, problema fiind aplicabilitatea in cazul camerelor date ca exemplu mai sus. In plus, fie ca pui o oglinda in fata unei camere, fie ca o lasi asa cum e, va arata la fel de suspicios. Din nou, in cazul camerelor date ca exemplu mai sus.
 10. Deci vrei sa fie nedetectabila, mica, usor de carat, sa filmeze HD si ieftina?
 11. Nu mai am v9. Trimite-i tu v73.
 12. window.opener poate acum fi protejat prin adaugarea rel="noopener" pe un <a>. Fuctioneaza pe site-urile care nu au implementat treaba asta inca. Plus, e folosita ca tehnica de advertising acum, putand sa-ti inlocuiasca pagina precedenta cu un ad si deschizand site-ul principal intr-un altul.
 13. 2017, lumea inca mai construieste query-uri manual. Hopeless.
 14. http://www.aku.vn/idea Pentru versiunea: 2017.1.
 15. Exista nivele de algolitmica pe care le intelege oricine destul de usor. La fel cum oricine poate invata sa rezolve 5 * 5, dar nu toti stiu sa calculeze aria unui triungi, asa si in algoritmica, pentru unele chestii pur si simplu trebuie sa acorzi mai mult timp si atentie sa le inveti. Nivelul meu de algoritmica consider ca e primar, iar ce voiam sa spun in postul de mai sus, e ca nu stiu suficient, nu ca nu stiu deloc.