Jump to content

Gecko

Administrators
 • Content count

  5650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Gecko last won the day on September 30

Gecko had the most liked content!

Community Reputation

1683 Excellent

About Gecko

 • Rank
  Bipolar
 • Birthday 08/06/94

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  History
 1. [RST] Microbe

  Breaking News Au implementat un bot in Chrome Web Store care da remove la toate extensiile cu cod aparent obfuscat / malicious (asta inseamna in viziunea lor: minificat sau pur si simplu prea mult -- intr-una din extensii aveam cod compilat de webpack si mi-au dat-o jos ca fisierele generate erau de 50-80k linii). Ideea principala e sa scape de extensiile care injecteaza adware si malware, dar in realitate, se caca pur si simplu pe munca oamenilor. La cei numai 400 de useri pe care-i aveam, cred ca e irelevant sa mentionez ca nu aveam asa ceva in sursa, iar scanarea lor si procesul de a o aduce inapoi in store e de tot cacatul. In plus, nu au setat niciun fel de regula clara care sa precizeze ce e acceptat si ce nu, pur si simplu daca vrei sa rezolvi situatia trebuie sa "rezolvi" ceva ce nu vezi, orbeste, si apoi sa tot dai submit la noi versiuni in sperata ca ti-o accepta din nou, numai ca e o limita si aici, iar daca o depasesti, ii da remove de tot. Nu am sa ma complic sa incerc sa o mai readuc in store si nici nu e singura pe care mi-au dat-o jos. Muie Google.
 2. RST Bashed

  ALL HEIL JETBRAINS
 3. [XSS] *.*.microsoft.com

  Ce reprezinta asta daca e self?
 4. Dev jobs in Dubai

  Dar alcoolul o nevoie esentiala de v-ati aprins asa, sau ce?
 5. da si mie te rog unban pe discord, mersi

 6. Java Spaghetty code

  In esenta, spaghetti code nu respecta un flow de executie liniar (procedural), ci e amestecat si face prea multe referinte sau se bazeaza pe prea multe callback-uri. Invatatand ce inseamna cyclomatic complexity si sa optimizez functiile care depasesc CC 4, pe mine m-a ajutat sa scap de spaghetti code, pentru ca toate functiile si metodele mele acum sunt mai simple si incerc pe cat posibil sa le fac sa serveasca un singur scop clar, care evemtual poate fi reutilizat in mai multe cazuri.
 7. Ce carti mai cititi?

  https://www.amazon.com/Sapiens-Humankind-Yuval-Noah-Harari/dp/0062316095
 8. Ai dreptate, nu stiam. Dar aparent se fac mici exceptii pentru produse care nu costa mult sau pentru care nu soliciti o restituire a banilor, deci @theandruala avea dreptate, de asemenea. https://www.mygarage.ro/cafenea/152912-garantiile-sunt-transmisibile.html
 9. Din care experienta vorbesti tu acum? Este cel mai idiot lucru pe care l-am auzit vreodata. Daca cineva te discrimineaza pentru asta, pur si simplu apelezi la manager si probabil il lasi fara job. Later edit: Ignorati acest post, sunt cretin.
 10. <?php function getTime ($timestamp) { $mins = time() - $timestamp; switch (true) { case $mins == 0: return "adineauri"; case $mins == 1: return "acum o secunda"; case $mins < 20: return "acum $mins secunde"; case $mins < 60: return "acum $mins de secunde"; case $mins < 120: return "acum un minut"; case $mins < 1200 || $mins < 3600: return "acum " . floor($mins / 60) . " minute"; case $mins < 7200: return "acum o ora"; case $mins < 72000 || $mins < 86400: return "acum " . floor($mins / 3600) . " ore"; default: return date("j.m.Y", $timestamp) . " la " . date("G:i:s", $timestamp); } } @Erase Nu prea: Diferente neglijabile apar abia la 1,000,000 de rulari. Nu-ti interzice nimeni sa folosesti switch (true), atata timp cat nu ingreuneaza codul semnificativ sau nu il incurca mai tare. Ceea ce in cazul de fata nu este cazul. E doar un "no-no" in conceptia unor programatori. Ar deveni o problema daca ai compara type-uri diferite. De exemplu orice string este si == cu true, deci s-ar putea sa te pacalesti singur si sa nu stii de unde a aparut un anumit bug, daca nu stii asta. Script-ul de benchmark: <?php include "getTime-{$argv[1]}.php"; $timestamps = [ time(), time() - 1, time() - 19, time() - 59, time() - 119, time() - 1199, time() - 3599, time() - 7199, time() - 71999, time() - 86399, ]; foreach (range(1, 1e6) as $meh) { foreach ($timestamps as $timestamp) { $useless = getTime($timestamp); } }
 11. Vegan da sau nu?

  Tu realizezi ca si plantele sunt o forma de viata, nu? Doar pentru ca nu scot sunete nu inseamna ca e mai mult sau mai putin ok sa le mananci, fata de un animal. Daca nu esti capabil sa vezi asta, nu esti capabil nici sa dai sfaturi de conduita altor oameni, asa ca mananca ce vrei si taci dracu din gura.
 12. Which mobile is the best?

  v
 13. De mentionat ca in lista sunt codate in sha1, deci nu puteti sa le folositi ca dictionar.
 14. Reduceri Domo

  Sunt bune preturile la S8-uri, si telefonul e perfect. Sariti.
×