Jump to content

Gecko

Administrators
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Gecko last won the day on October 7

Gecko had the most liked content!

Community Reputation

176 Excellent

About Gecko

 • Rank
  Curmudgeon
 • Birthday 03/18/1969

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  History

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Politica este un pamflet ce trebuie tratat ca atare.
 2. Gecko

  Bau

  Sa inteleg ca FL si-a inchis dreptul la invitatii dar signupul inca functioneaza?
 3. tare rau frate merci mult de tot maine ma mut in singapore
 4. Gecko

  Algoritmica

  Excelent! @AdIntended Codul tau la cautarea "ce" in abecedar, da mark pe ab *e* *c* edar in loc de abe *c* *e* dar.
 5. Gecko

  Algoritmica

  @Sim Master Eram curios daca solutia ta functioneaza mai bine decat a mea, asa ca am facut niste benchmarks pe ambele, plus a ta optimizata un pic. Solutia mea si rezultatele benchmark-urilor sunt in spoiler. Pentru cei ce vor sa participe la challenge, inca pot sa o faca. Voi reveni cu alt post sa includ si algoritmii lor in benchmark.
 6. Gecko

  Algoritmica

  O alta problema de care m-am lovit a fost in cazul stringului "abecedar", la cautarea "ce", sa-mi inlocuiasca astfel: abecedar in loc de: abecedar. Dar in cazul tau nu se intampla, pentru ca ai inteles (mai repede decat mine) ca trebuie sa inlocuiesti cate un caracter si sa te descotorosesti de el dupa ce l-ai folosit. Felicitari! E foarte buna abordarea ta.
 7. Gecko

  Algoritmica

  Sunt niste cazuri interesante care apar, de-aia am zis ca e tricky.
 8. https://discord.gg/5WZ74c
 9. Gecko

  Algoritmica

  Am dat peste un challenge interesant mai devreme. Am de reprodus functionalitatea de @mention, regasita pe majoritatea chaturilor, pentru un site la care lucrez, iar la partea de afisare a rezultatelor, am descoperit ca e destul de tricky sa faci highlight pe caracterele gasite, atunci cand nu sunt consecutive. Sa luam ca exemplu lista urmatoare de utilizatori: - Gecko - Teodor - Benone Iar ca exemplu de cautare, sa presupunem stringul "eo". Un algoritm simplu, ar cauta dupa acel string cu regex in toata lista si ar returna un singur rezultat: - Teodor E corect rezultatul, insa un user mai avansat s-ar astepta la o cautarea mai complexa. De exemplu, e destul de comun cazul in care se sparge stringul intr-un array de caractere si sa caute dupa ele in ordinea data, mai ales in cazul editoarelor de cod. Astfel incat rezultatele sa fie: - Teodor - Gecko - Benone Challenge-ul consta in conceperea unui algoritm care returneaza lista aceasta, cu tot cu highlight-uri. Pentru a face highlight unui caracter trebuie sa folositi tag-urile HTML <mark> inainte si </mark> dupa. Deci, mai precis, algoritmul ar trebui sa afiseze urmatorul rezultat, la cautarea "eo": - T<mark>e</mark><mark>o</mark>dor - G<mark>e</mark>ck<mark>o</mark> - B<mark>e</mark>n<mark>o</mark>ne Postati solutia direct aici. Voi posta si eu solutia mea peste cateva zile. Primii care au rezolvat problema: - @Sim Master - @AdIntended - - -
 10. Gecko

  Curs engleza

  Duolingo + RTFgrammarM.
 11. Ne tre o mema de pus la subiectele astea incinse sa vada si @Nytro de ce plateste hostu.
×
×
 • Create New...