Jump to content

Gecko

Administrators
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Gecko last won the day on October 7

Gecko had the most liked content!

Community Reputation

177 Excellent

About Gecko

 • Rank
  Curmudgeon
 • Birthday 03/18/1969

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  History

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acele informatii sunt sterse din motive de securitate (coordonatele GPS cu locatia in care a fost facuta poza) si de compresie (restul de informatii). O data sterse, ele nu mai pot fi recuperate. Ca sa poata fi recuperate, trebuiesc mutate in alta parte, dar nimeni nu face asta in procesul de compresie; proces in care se urmareste scaderea dimensiunii imaginii pentru a salva trafic si spatiu pe disk.
 2. https://discord.gg/eTrnW3
 3. Pentru a seta parola pentru orice utilizator linux, comanda e "passwd". Daca nu esti deja locat pe root, va trebui sa folosesti sudo: sudo passwd root Daca esti deja logat, merge fara sudo.
 4. https://filelist.ro/signup.php astia au dezactivat invitatiile chiar si pentru vip dar au lasat signupul deschis. tare
 5. voi tot cereti subcategorii pe-aici de cand a pornit forumul asta. acu le vreti si pe chat. mereu va tine din discutie o chestie de-asta. n-aveti nimic de oferit, n-ati scrie un tutorial, dar va trebuie inca 10 canale de comunicare categorisite in 100 de categorii ca sa puneti intrebarea aia blana sa primiti raspunsu ala organizat si fara de troll p.s. chiar eu am facut categorii cu scopul asta pe chatul actual si bate vantu pe-acolo
 6. Politica este un pamflet ce trebuie tratat ca atare.
 7. Gecko

  Bau

  Sa inteleg ca FL si-a inchis dreptul la invitatii dar signupul inca functioneaza?
 8. tare rau frate merci mult de tot maine ma mut in singapore
 9. Gecko

  Algoritmica

  Excelent! @AdIntended Codul tau la cautarea "ce" in abecedar, da mark pe ab *e* *c* edar in loc de abe *c* *e* dar.
 10. Gecko

  Algoritmica

  @Sim Master Eram curios daca solutia ta functioneaza mai bine decat a mea, asa ca am facut niste benchmarks pe ambele, plus a ta optimizata un pic. Solutia mea si rezultatele benchmark-urilor sunt in spoiler. Pentru cei ce vor sa participe la challenge, inca pot sa o faca. Voi reveni cu alt post sa includ si algoritmii lor in benchmark.
 11. Gecko

  Algoritmica

  O alta problema de care m-am lovit a fost in cazul stringului "abecedar", la cautarea "ce", sa-mi inlocuiasca astfel: abecedar in loc de: abecedar. Dar in cazul tau nu se intampla, pentru ca ai inteles (mai repede decat mine) ca trebuie sa inlocuiesti cate un caracter si sa te descotorosesti de el dupa ce l-ai folosit. Felicitari! E foarte buna abordarea ta.
 12. Gecko

  Algoritmica

  Sunt niste cazuri interesante care apar, de-aia am zis ca e tricky.
 13. https://discord.gg/5WZ74c
×
×
 • Create New...