Jump to content

Gecko

Administrators
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Gecko last won the day on October 7 2019

Gecko had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

About Gecko

 • Rank
  Curmudgeon
 • Birthday 03/18/1969

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  History

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gecko

  Proiecte personale

  L-am setat sa nu mai afecteze rep.
 2. Presupun ca le vrea listate din db in comenzi.php.
 3. Gecko

  Proiecte personale

  Caut o idee de proiect personal de mai bine de-un an deja. Am ramas in pana de idei grav de tot. Poate-s offtopic, dar pe voi ce va mai inspira?
 4. Nu e nimeni mai presus de altcineva, nici aia de radeti de astia care pun intrebari aiurea, nici aia care radeti de cei deja mentionati, nici eu ca incerc sa va atrag atentia, nici aia care-si dau ochii peste cap si ies de pe subiectele astea, nici aia de nici nu intra pe-astea, nici aia care-au plecat de pe forum ca nu mai aveau ce face, nimeni. Nu e despre cine e mai superior, nu e despre bunastarea voastra mentala in urma a ceea ce cititi pe aici, nu e despre cat de incapabili sunteti voi sa intelegeti ce (vi) se scrie, nu e despre cat de usor sunteti de starnit intr-o discutie fara sens sau un meci de injuraturi neinspirate; un forum e doar o colectie de informatii, iar RST contine informatii din securitate, ce e pe langa ar trebui ignorat, iar de fiecare data cand nu le ignorati, tot ce faceti e sa contribuiti la inmultirea discutiilor pe langa. Cum interpretati voi ce se scrie pe-aici e fix problema voastra daca ajunge sa va afecteze. Puteti sa jigniti pe cine vreti, dar nu va veti rezolva niciodata problema initiala ca ati devenit afectati la un text pe un forum. Si e cu atat mai rau daca nici nu va era adresat. Legat de raspunsurile pe langa subiect sau jignirile de prin majoritatea topicurilor de genul... Rolul forumului astuia nu a fost niciodata sa stea dupa curul nimanui sa-l invete ceva; se posteaza cacaturi si chestii interesante, daca nu esti in cautare de auto satisfacere, te feresti de topicurile in care se injura orbeste, iti iei informatia si-ti vezi de treaba. Daca ai o intrebare de pus, o pui si interpretezi raspunsul. Si nu are rost sa te astepti sa ti se raspunda mereu pozitiv. Nu-ti e nimeni dator cu asta, insa, daca te strofoci un pic sa fii macar politicos, cel mai probabil ti se va raspunde politicos.
 5. vasile tu cerseai iphone 3g la sectiunea ajutor acum cativa ani si apoi bani la sectiunea vip. de unde aberatiile alea cum ca ai firma de 25 de ani? edit: ia uite ce-am gasit
 6. Cititoarele de roviniete automate cum credeti ca functioneaza? Alea-s implementate de ani de zile. Sunt lib-uri open source pe github de citit numere de inmatriculare. Imi scapa mie ceva sau la ce ne miram?
 7. Acele informatii sunt sterse din motive de securitate (coordonatele GPS cu locatia in care a fost facuta poza) si de compresie (restul de informatii). O data sterse, ele nu mai pot fi recuperate. Ca sa poata fi recuperate, trebuiesc mutate in alta parte, dar nimeni nu face asta in procesul de compresie; proces in care se urmareste scaderea dimensiunii imaginii pentru a salva trafic si spatiu pe disk.
 8. https://discord.gg/eTrnW3
 9. Pentru a seta parola pentru orice utilizator linux, comanda e "passwd". Daca nu esti deja locat pe root, va trebui sa folosesti sudo: sudo passwd root Daca esti deja logat, merge fara sudo.
 10. https://filelist.ro/signup.php astia au dezactivat invitatiile chiar si pentru vip dar au lasat signupul deschis. tare
 11. voi tot cereti subcategorii pe-aici de cand a pornit forumul asta. acu le vreti si pe chat. mereu va tine din discutie o chestie de-asta. n-aveti nimic de oferit, n-ati scrie un tutorial, dar va trebuie inca 10 canale de comunicare categorisite in 100 de categorii ca sa puneti intrebarea aia blana sa primiti raspunsu ala organizat si fara de troll p.s. chiar eu am facut categorii cu scopul asta pe chatul actual si bate vantu pe-acolo
 12. Politica este un pamflet ce trebuie tratat ca atare.
 13. Gecko

  Bau

  Sa inteleg ca FL si-a inchis dreptul la invitatii dar signupul inca functioneaza?
×
×
 • Create New...