Jump to content

randallhax

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

randallhax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ok, for some reason, java drive by thing nu merge cum trebuie. am facut totul corect, site-ul, replace-ul la wget link, etc., doar ca in momentul in care-ti cere sa dai Run, chiar daca dau, nu se intampla nimic, nu apare in procese, deci nu-l ruleaza. Installer-ul e corect facut, ca .exe-le merge bine, dar nu prin java drive by. Any ideas?
  2. Welcome to FileAve.com - free file hosting, free music hosting, direct linking Welcome to Ripway.com - free file hosting, free music hosting, direct linking Free Online Storage,online backup,Cloud IT,FTP Email Server Hosting. Remote Offsite File Sharing Collaboration, WebDAV Internet Drive Dropbox - Simplify your life Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads
  3. Pai si presupunand ca gasesc cum sa-l ruleze direct, daca *.inf nu vrea sa functioneze ca un inf normal in nici un browser, ci ca un .txt, ce e de facut? edit: java drive by suna bine, de fapt ambele idei sunt bune, thanks em.
  4. Parca mergea si pe opera.. In orice caz, ai script-ul sau ai idee unde-l gasesc, sa-l incerc eventual ? Poate-i dam de cap cumva. edit: sau daca nu se poate cu .jpg, atunci .inf, sau orice alta solutie posibila ca logger-ul sa fie rulat de pe ftp, nu trimis pe mess, ca e cam lame..
  5. Nu merge, la fel deschide text window cu [autorun].. etc Da, asta vreau si sunt sigur ca se poate, stiu sigur ca am avut asa, Install.exe de la ardamax si un .jpg facut de un tip cu care nu mai am tangente din pacate, care rula Install.exe fara nici un announce. La vremea aia mergea decat pe Windows XP SP1, dar tind sa cred ca aia era din cauza versiunii vechi de Ardamax, nu a script-ului.
  6. Salut. Sunt interesat de cum as putea face un autorun.inf care sa ruleze fisierul de la open=" ". De ex, ftp://ftp.wintel.fi/drivers/Socket/LPeCF+/AUTORUN.INF ( ar trebui sa duca direct la ftp://ftp.wintel.fi/drivers/Socket/LPeCF+/setup.exe ). Mentionez ca-mi trebuie pt keylogger, am avut acum cativa ani asa ceva, dar nu fusese facut de mine si l-am pierdut.. somehow. Stie cineva script-ul? Daca reusim cumva sa-l gasim, poate fi redenumit ulterior pe linux din autorun.inf in x.jpg si sa functioneze la fel ca .inf-ul cand il urc inapoi pe ftp si ulterior accesat de pe windows? Multumesc anticipat!
  7. E posibil s-o re-uploadezi, te rog? Multumesc anticipat
×
×
  • Create New...