Jump to content

empathy

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    none
  • Location
    not important
  • Interests
    studying empathy
  • Occupation
    unimportant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

empathy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. mai sunt aprox. 28 de minute.
  2. daca imi public parola, cred ca o sa va ingramaditi toti sa imi intrati pe cont. daca in urmatoarele 30 de minute nu ma baga nimeni in seama si regulamentul nu se schimba in nici un fel, imi voi publica parola si probabil ca cineva o va schimba si se va juca cum va dori pe aici cu contul meu. am pus cronometrul.
  3. n-am alte conturi , cel putin pe aici. nu ma intereseaza parola ta.
  4. mr49r si tu esti pe lista mea de ignore, degeaba scrii pe aici.
  5. Vreau ban permanent pt. ca nu ma baga nimeni in seama. am cerut schimbarea regulamentului si mi s-a raspuns cu un fel de parerea ta nu conteaza.
  6. zippy si benny loppa sunteti in lista mea de ignore pt. ca m-ati jignit.
  7. ce ati face daca v-as da parola de la contul meu de pe RST? cei care ma jigniti chiar si cu un singur cuvant veti primi ignore.
  8. empathy

    Anti-femei

    cred ca asta o sa ramana forumul cu o singura femeie : surge. : )) si daca tot am postat mesajul lui benny , sa le postez si pe ale lui nytro.cred ca nu se va supara. neah. is prea multe. mi-e lene.
  9. empathy

    Anti-femei

    surge, cred ca tu erai pe la masa mea. nu te-a obligat nimeni sa vii si pe aici sa afirmi din nou ce ai afirmat pe un topic anterior.
  10. empathy

    Anti-femei

    da, surge, majoritatea femeilor sunt proaste si plictisitoare , adica ai citat din cum sa te dai bine pe langa majoritatea celor care se ghideaza dupa regula toate femeile sunt proaste si curve, si daca voi sustine si eu asta, ma incadrez in tipare si pe acest forum. super!! oops, am uitat ca asta se incadreaza la pupincurism mascat.
  11. empathy

    Anti-femei

    du-te pe un site de matrimoniale, daca ai chef. aici nu esti pe centura, benny, ca sa te exprimi in asemenea hal. nytro, sunt prea tanara ca sa nu ma enervez si prea batrana ca sa imi mai pese de unele chestii. calculeaza si singur media. si cum tu nytro iti rezervi dreptul sa urasti femeile si eu imi pot rezerva intr-o zi dreptul sa urasc barbatii.suntem la fel de liberi. diferenta este ca unii ma pot determina sa ii urasc, pe cand altii ma pot determina sa nu fac asta.
  12. empathy

    Anti-femei

    Private Message: nu te inteleg Today, 09:02 PM benny_loppa ElGriffin Cultul betivilor Join Date: Feb 2008Posts: 1,646Rep Power: 5 nu te inteleg -------------------------------------------------------------------------------- ar trebui sa te doara undeva ce iti spun pe forum, nu te mai impacienta asa de tare si trateaza cu indiferenta totul, e doar un forum, nu trebuie sa pui la suflet __________________ I’ll be the GOD amongst monsters
  13. empathy

    Anti-femei

    de supt o suge ma-ta. du-te si verifica, benny cu b de la bou prost care habar n-are cu cine vorbeste. si pt. ca mai proasta as fi eu daca as continua sa citesc tampeniile tale, te bag in p**da ma-ti si cu asta basta. ca sa ma atingi doar ar trebui sa platesti cu propria-ti viata, asa ca te astept.
  14. empathy

    Anti-femei

    dupa ce jignesti, benny, ce sa-ti spun, scuze. du-te si scuz-o pe ma-ta. mi-e scarba de mine ca m-am coborat la asemenea nivel sa iti raspund.
×
×
  • Create New...