Jump to content

certifiable

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

certifiable's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. diferenta dintre mine si surge este ca eu injur deschis, pe forum, ea injura prin alte parti. hai surge, recunoaste. ca nici asa nevinovata nu esti. ca doar aparentele inseala. nu ? wildchild, mi-e ca zbiara hormonii in tine si nu stii cum sa spui. ii vezi la altii si cred ca stai prost cu ochii. topicul asta e mai bun sters. cum ziceam, va las cu surge.
  2. v-o las pe surge. ea vorbeste frumos, asa ca o sa va placa.
  3. surge, poate vor sa te futa pe tine. ia intreaba-i. am facut misto la modul morbid. sunt pe offtopic, problema e a ta , poate. noone wants to fuck a certifiable person, unless they`re certifiable themselves. faceti un poll, sa moara mama lu stefan cel mare. loperamid si nazistu phpului sunt ai tai sigur.
  4. te dai destept , ce sa-ti spun.....acum nu vrei sa recunosti ca esti nazist sau ce? cum dracu sa nu stiu ce e aia fuhrer cand am citit ceva istorie la viata mea, retardule. cred ca te intorceai speriat daca ii faceai tu vizita lu maica-mea. mi s-a acrit de atata vorba aiurea. fick dich, cu tot cu fuhrerul tau.
  5. sper ca alea 2 gunoaie le-a innecat cineva. daca primiti nazisti pe aici, intr-o buna zi o sa va treziti si cu gay pe forum. ca si aia tot gunoaie sunt.da m-as mira sa nu fie vreunul pe aici. de vreme ce un nazist a intrat bucuros, cred ca la fel intra si unu gay.
  6. parola mea este delirant. spalati-va pe cap cu ea si innecati-i si pe benny loperamid si synthesis, fuhrerul cu mintea odihnita.ce dracu gunoi ca synthesis mai poate exista pe un asemenea forum ? asta traieste tot in Germania? cum dracu s-o fi nascut asemenea retard ca el pe lumea asta? parca am trecut de fazele cu legionarii din istoria tarii asteia. asta ce dracu a supravietuit? sau a fost ma-sa vreo nazista convinsa de lua muie de la toti legionarii lu peste?va umpleti de gunoaie, ce naiba.
  7. panarama e ma-ta. pe cine faci tu panarama ? sau te-oi fi crezand tu mai ok. de ce dracu e asa usor sa treci peste un ban?
  8. benny, mai du-te dracu si fute ceva, daca ai cu ce. oricum ti-am dat ignore. hai mars.nu ma intereseaza ce ai de zis.nu ca m-ar fi interesat vreodata. sau du-te si lucreaza la un PC cu pizda integrata, cum am zis mai devreme. mai bine iti puneai usernameul benny_loperamid ti se potrivea mai bine.
  9. da, mori numai cand vezi ce scrie. de ras, la cat de prost poate fi.
  10. si dupa aia o sa treaca si pe la tine asteroidu,numai ca pe tine te taraste pana in alaska si inconjura pamantul de vreo suta de ori cu tine. inca unu caruia ii lipseste. va mai lipseste la multi?
  11. e clar mosad, si tie iti lipseste.lectura placuta in continuare. asa este, cand mai strecori si un adevar, incepe sa se enerveze lumea, mai ales daca doare. si pana la urma suntem la offtopic, nu pe tarlaua ta, mosad.
  12. n-ai simtul umorului. daca il aveai, stiai sa imi raspunzi cu aceeasi moneda, i.e. tot prin cuvinte. dar poate esti mai slab la capitolul cuvinte si comunicare,se intampla la multe persoane de genul masculin. desiredandhated asta , ca sa nu te mai obosesti. si intr-o societate este important si simtul umorului, nu doar sa fii pus pe rele. macar eu am ras copios.
  13. si ca sa se calmeze si hackerii, poate inventeaza cineva calculatorul cu pizda integrata.
×
×
  • Create New...