Jump to content

jacko

Active Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jacko

  1. Faptul ca au atacat cu succes Paypal si alte siteuri importante fiind solidari cu Wikileaks spune ceva despre ei. Faza cu facebook insa mi s-a parut puerila, sa anunti dinainte o actiune de amploare... plm e ca faza cu bou ala de era seful brigazii de mascati care anunta la televizor "maine vom descinde intr-o zona foarte mare si cunoscuta unde se vand haine si alte lucruri, si toti de acolo sunt in ilegalitate cu marfa" era greu sa isi dea seama galbejitii din complexul Europa ca la ei o sa vina :)) . Asa si cu Facebook, cum spunea cineva tot pe forum aici, e posibil sa le incarce serverul ceva mai tare, dar cam atat.

    Pai si chestia cu anunturile, nu stiu, e cam ciudat, adica odata sa puna robotul sa vorbeasca si a doua sa spuna ca ei vor fi autorii a ce va urma ... wierd !!?

  2. In primul rand esti un ratat,tu nu ai nici 1% din coeficientul celor de la Anonymous ca sa ii critici iar in al doilea rand esti un cretin,daca vroiai sa aflii ceva despre ei citeai pe google.

    Esti un mic moderator si te dai in pene, incepi sa injuri ? esti praf ;)

  3. boule!te caci pe avatarul ala si pe stilul diversionist de a pune intrebari.paypal si master card?vezi ca etno dauneaza grav, eu is cel mai bun exemplu.apropo, iti recomand sa cauti un dex online bun.

    Injurii ca un troll :0 cati ani ai? 12? :| vezi de treaba ta ca te ard

  4. Pana la urma, ce au facut? :| au spart cateva site-uri si DOS pe paypal si master card, + ca sunt foarte prosti si idioti dupa parerea mea, ca au dat dos , am auzit cu LOIC :|. Dc nu ai folosit alte pc=uri pentru atacuri ..nu stiu asta e parerea mea:D

  5. Ce stiti voi despre Anonymous, mai exact ce credeti despre ei?

    Sunt "buni" sau "rai" ? adica "lupta" pentru ceva bun sau vor doar sa faca rau ?:)

    Credeti ca au fost condamnati pe nedrept?

    Stiti ce "chestii" au facut?

    _____________________________

    Hack the planet !

  6. Pe la noi, mai rar, dar daca incep sa apara reclamatii serioase si din afara atunci fii pe faza.

    Din afara nu am facut absolut nimic :), adica doar un scurt preview la desktop si ce facea ala 1 -2 min, apoi am dezinstalat serveru :)

  7. pai chestia asta intra la mai multe incadrari. Violarea corespondentei este prima din ele dar sunt mai multe chestii. Depinde de pagube, de datele sustrase, sunt mai multe chestii de luat in calcul. Nu stiu daca la noi exista vreo lege impotriva bot net-urilor.

    Cand vine vorba de un joc, un account mititel nu cred ca se pune cineva pe treaba nu? :)

  8. Sigur,probabil i-ai infectat pe aia din lista ta de mess.

    Nu, defapt am uploadat serverul pe 2shared si l-am postat pe un forum de "hackuri"

    dar sa revenim la post va rog ! + pot sa sterg logurile din pc-urile lor?

  9. Orice furt de informatii se pedepseste,e de ajuns victima sa observe ca e urmarita,si ori cauta sa vada cu ce ip se conecteaza pc-ul lui,sau apeleaza la cineva in domeniu,mai apoi cu IP-ul tau pleaca la politie.Probleme insa cred ca poti avea doar daca te bagi la cineva "important" ,care e dispus sa te gaseasca.In practica insa rar cauta,rar gasesc,rar dovedesc ca anume tu estri vinovatul.

    Daca ti-as spune ca eu vorbeam , deci vorbeam cu victimele :))) , m-ai crede? :)))

  10. Salut !..Daca infectezi un numar intre 10 si 15 pc-uri sau mai mare cu trojane RAT, cine te poate prinde, adica sa-si dea seama de ce faci.. cei de la host sau cei de la net?... Si pentru RAT , in cazul in care vizionezi webcamuri, desktop-uri, furi loguri,etc...ce poate sa-ti faca politia,etc.. ??

    Daca ar fi cineva suspect, cum sa scape de dovezi? :)

    _____________________________

    Pure hacking..

  11. Veti vedea ce este Ddos-ul..cum se manifetsa..si cel mai simplu mod de a da Ddos fara nici un program ajutator:D:D:P

    http://one.revver.com/watch/211124/flv

    ..

    ...

    ....

    @copyright: Information Leak

    p.s:am o mica intrebare pt cunoscatori..daca dau Ddos [poate sa ma gaseasca..adica imi vede ip ceva??

    Ma baiatule, tu faci tutorial despre flooding de spun toti multumesc, dar ne intrebi pe noi daca te pot prinde?

    hmm..

    Ai vazut pe youtube, si ai facut un tutorial, " al tau " aaa? :)

    FAIL !

  12. Asta e Ardamax Keylogger, nu trebuia facut niciun tutorial ! O cautare pe youtube si VOILLA !.. Nu incercati sa-l bagati intr-o institurie, scoala, facultate,liceu etc.. Daca aveti noroc, ori profesorul va felicita si va da un 10, ori va da afara din scoala,si politie ! :)

    _______________________________

    NU PUTETI DECAPITA UN SARPE CARE NU ARE CAP !

  13. Sursa: Penetration test - Wikipedia, the free encyclopedia

    Ceea ce faci tu nu este un full penetration test. :)

    Si suntem deja in Iulie 2011, migreaza si tu frate in BT5, e foarte recomandat sa fii la curent mereu in domeniul asta....

    Ceea ce ai demonstrat tu acolo este ok, meterpreter hacking, nu m-am uitat la tot clipul, dar sper ca ai inclus si scriptul persistence.rb, daca nu ai facut deja asta, iti recomand sa o faci.

    Sursa cea mai buna din care sa inveti Metasploit este Metasploit Unleashed

    O sa downloadez BT5, nu prea am avut timp.

    Asta e una din multe exploituri pe care le poti face pentru a penetra, am incercat cu ip-ul de la RHOST dar nu merge, zice ACCES_DENIED_..nush ce.

    @CrashOverrun Nu, nici nu am nevoie, odata ce da click pe aplicatie am acces la cmd pana da shutdown, nu-mi trb mai mult timp :)

    ____________________________

    Nu poti decapita un sarpe care nu are cap !!!

  14. As zice LG

    Nush frate. Odata LG-u e mai ieftin si am vazut pe youtube un preview :

    si cand apesi pe butonul stil "Inchide" Telefonu rosu, se aude zici ca e buton de camera foto de unica folosinta, parca e din plastic + ca,,,,, carcasa e din plastic, vezi in preview !
×
×
  • Create New...