Jump to content

tic_tac

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tic_tac

  1. Cea mai importanta regula pe care neaparat trebuie sa o tineti minte este ca avem toleranta zero la orice discutii si informatii ce faciliteaza frauda online sau bancara.

    Nu este o regula scrisa de dragul de a da bine la ochi, este o regula ce cu siguranta va aduce un ban permanent pe forum daca o veti incalca.

    Ca sa inteleaga toti prostii ce inseamna aceasta regula, ei bine e simplu: nu cereti, nu dati, nu cumparati si nu vindeti prin intermediul acestui forum date personale si conturi cum ar fi usere de eBay, PayPal sau Craigslist, ori carti de credit/date bancare.

    Daca totusi o veti face si vom primi vreodata o reclamatie oficiala venita din partea organelor competente va garantam ca le vom da cu mare placere toate datele pe care le detinem despre voi (adresa de mail, ip-uri).

    Se pare ca nici regulamentul nu l-ai citit .Scrie mare cu ROSU

  2. Salut ,

    Am citit pe internet (nu stiu cat de adevarat este) ca una din problemele care trebuie reglate la un site sunt erorile css , html , etc. Acea persoana precizeaza ca acest lucru afecteaza pozitia siteului in motoarele de cautare chiar si PR .

    Am incercat pe validator.w3.org si siteuri mari gen google , yahoo ,facebook si toate au ceva erori

    Au aceste erori vreo influenta negativa asupra siteului ?

    Imi cer scuze ca am postat aici dar e ceva de discutii generale si nu am gasit un loc mai bun .

  3. Si eu . Ar fi frumos sa se faca mai multe campanii de genul asta .

    PS: In Spania este un copil care are nevoie de o suma de bani pentru un tratament scump iar parintii au apelat la oameni sa doneze capace de la pet-uri (bidoane de suc,apa,etc) deoarece nu v-or sa ceara bani .Capacele se vand mai scump decat plasticul la centrele de reciclare

  4. Nici bine nu faceti 18 ani ca deja va ganditi cum sa inselati firme :| Stai linistit banii si-i scot repede de la tine , stii cum ? Trimit recuperatori la tine acestia te baga in portbagaj si te scot pe centura la produs bine daca esti norocos iti v-or da si o cutie cu vaselina

  5. daca nu e bataie de de cap... poate faceti putin misto si de "corectii" astia care pun bete in roate multor romanasi care aduc bani in tara asta. FFFF multe situri fie de shipping fie de escrow sunt reclamate acolo.. ca prietenul nostru google sa le arate oamenilor "nevinovati"

    Online Fraud-watch

    traducere in romaneste :

    cacati astia de pe forumul asta :

    Online Fraud-watch

    fac topicuri cu siturile FAKE de ESCROW sau SHIPPING sau etc ale noastre..

    ale romanilor in general, care ii tapim pe alti de bani

    si ne incurca povestea, ca omu da pe google situ. si apare pe forumu astora ca e Frauda...

    si ar fi mai frumos sa nu mai fie

    Si ti-ai facut cont doar pentru ca esti frustrat !? Vorba lui xpaulx la munca-n nu la tepe

  6. despregazduire.ro am 2 domenii acolo de 1 an

    Suport ticket foarte bun (raspunde rapid)

    Si ai oferta de 20% reducere daca platesti cu SMS,PayPal,Moneybookers(citesti regulamentul ca sa beneficiezi de reducere)

  7. va multumesc pentru feedback!

    toate cacaturile de fisiere lasate pe-acolo sunt incercari si incercari de a face siteu mai bine si mai frumos... si mi-e lene sa le caut sa le sterg.

    toata lumea vad ca este pozitiva. va rog spuneti-mi si chestii care va displac ... spre exemplu un prieten bun imi zice ca e prea alb ... sa il mai colorez ... ce parere aveti?

    succesuri!

    Succesuri cu site-ul

×
×
  • Create New...