Jump to content

Sfantul

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Occupation
    Bodyguard
  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sfantul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. shaikin stii ce zic eu , sa-ti masori cuvintele ca asa gras si prost cum sunt poate vrei sa stam de vorba altfel.
  2. Zaraki , cand mergi dupa bite ala , ia-ma si pe mine fratioare sa ma mai dezmortesc si eu putin ca simt ca trece vremea pe langa mine degeaba.Nu ii fac nimic , pun pariu ca are vreo 80 de kg si vreo 1.90 asa ca nici nu ma gandesc sa ma dau la el , dar vreau sa-l invat ce inseamna o injuratura romaneasca.)
  3. Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay neah , e nemessis , kenpachi e baiat cu capul pe umeri , nu se tine de prostii
  4. nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari si picioare lungi daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))
  5. Si mie imi e foame , ce luati pentru voi , vreau si eu 2 porti
  6. la guardian shell va sfatuiesc eu cum se face....sper sa fie vorba despre ceea ce cred eu.in orice caz , daca e acelasi gardian despre care vorbesc eu , cel mai simplu mod de a trece de el este prin yahoo messenger.Nu stiu termeni dar va explic pas cu pas cum se face.Sa incepem. 1.te loghezi pe un id de messenger normal.(in timpul asta esti cu calculatorul pronit din server) 2.Deschizi un privat cu oricine din lista. 3.In privatul respectiv click pe "audibles" 4.Click "more audibles" 5.Selectezi din lista de audibles orice. 6.Repetand aceasta procedura guardian shell-ul va cadea automat. 7.Desktop-ul va fi negru ramand dechise doar ce ai avut inainte sa faci asta. 8.Mai apoi ca sa deschizi o pagina de iexplorer 9.Tot din yahoo messenger 10.Click yahoo web search (se afla mereu pe ultimul rand din yahoo messneger) 11.Scrii orice la intamplare si dai "enter" 12.Surpriza , se deschide un explorer , acum poti astepta sa se scurga timpul din guardian si calculatorul va ramane la fel pana cand dai restart.
  7. Ba i love yu si io umpic respecte si considerente RSTZONE
  8. Nemessis voi incepe prin a ma inclina cu respect.Mersi pentru tot ajutorul acordat si pentru timpul pretios pe care l-ai pierdut ajutandu-ne .... mare om , mare caracter ... poate odata si odata ... cand nepoti nostri vor fi la aceiasi gradinita ne vom intalni la un pahar de vorba.Ma inclin cu respect!
×
×
  • Create New...