Jump to content

Razvitid

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Razvitid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu are cum fiind de la fostul loc de munca si probabil e inactiv la ora actuala.
  2. Salut. Va expun o problema a unui prieten ce nu se (mai) poate loga pentru a verifica mail-ul de la yahoo. Pur si simplu parola de care e absolut sigur ca e cea corecta nu e recunoscuta ca fiind valida si raspunsurile la intrebarile de urgenta nu le mai cunoaste. Exista varianta adresei alternative dar nu mai poate avea acces la aceasta intrucat e una invalida la ora actuala. E posibil ca cineva sa fi avut acces la cont si sa fi schimbat odata cu parola si raspunsurile la intrebarile de urgenta.. nu stiu. Suntem pesimisti in privinta succesului dar ce variante recomandati pentru a putea din nou accesa aceasta adresa? Ms!
  3. Inteleg si ms. pt reply-urile prompte. Va mai intreb un lucru: dispozitivele cu sisteme de operare Symbian/Android sunt afectate de aceasta conjunctura? Mi-e teama sa nu fi beneficiat de pe urma tel. cu sistem de op. symbian.
  4. Din ce m-am informat pana in prezent nu exclud si varianta unei alarme false, tinand cont si de faptul ca..,.. cunosc "capacitatile vecinilor" intr-ale dubioseniei dar nu exclud pericolul 100%. M-am gandit sa trec la KIS2012 dat fiind faptul ca detine un firewall mai avansat; voi cauta insa si un scanner. partea cu corectitudinea n-am gustat-o pe deplin dar multumesc pt. intentie.
  5. Este neparolata de un an si.. si e prima oara cand primesc un astfel de mesaj de avertisment; eu cred ca firewall-ul a blocat interventia neortodoxa.. Nu am messenger si alte aplicatii dependente de parola pe laptop si.. de cand s-a intamplat n-am mai accesat site-uri cu/pe baza de log&password. Prin intermediul caror aplicatii pot scana si fi cu adevarat sigur ca sunt .. singur? Indicii recunosc ca nu mi-ar strica.. e setat pe interactive si tot ceea ce interactioneaza cu exteriorul imi da de..stire. Neconectandu-ma la router-ul respectiv/retea cred ca nu voi mai avea tangenta cu riscul MITM. Nu am inteles daca printr-o scanare/setare firewall pot afla daca s-a strescurat ceva la mijloc.. Apreciez informatiile pana in prezent.
  6. asta mi-am imaginat dar la ce riscuri sunt eu expus momentan in urma acelui avertisment?
  7. Cateodata, cand nu-mi merge netul ma conectez la un router din zona disponibil si nesecurizat. Pana in momentul de fata nu am intampinat probleme si de cate ori am fost conectat tot singur apaream in lista de utilizatori. Ieri insa, la conectare ma trezesc cu un mesaj de avertizare din partea firewall-ului (ESET).m-am deconectat / am scanat dar nu a gasit nimic. Ma puteti lamuri putin cam ce riscuri sunt ? Sunt incepator intr-ale securitatii.. multam.
×
×
  • Create New...