Jump to content

j1ca

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by j1ca

  1. ok :) am un site de filme care aduna intre 800-1 500 vizite constant in fiecare zi.retelele mari gen xtendmedia te accepta sa zic la 10 000 cred vizitatori pe zi, oricum nu am inca posibilitatea sa incerc unele.2parale,etarget,tradeads sunt romanesti si din cate am citit nu is f. productive.adbrite accepta warez insa te fute cu, cec-ul.trafficrevenue iti incetineste un pic site-ul si plateste f. putin.avand in vedere ca am un cont adsense nebanat si in perfecta stare as vrea sa il banez :)) nu inainte sa scot niste $$$ din el.

    1.cum merge treaba cu iframe?

    2.ce, cpc o sa am?

    3.cat as scoate pe zi?

    4.un tutorial ar fi bun :)

    multumesc!

    • Upvote 1
  2. parca toti ati venit de la manastirea de maici sau taici.mi se pare foarte normal sincer.daca societatea te face socipat, e ok sao faci si tu de cacat!ii obliga cineva sa intre pe onion ala?poate e ceva interesant..plus de asta se fac si bani buni din xxx cu minore.

  3. Stii ce nu inteleg eu, de ce va faceti separat toti blog-uri, site-uri de warez cand ati putea sa colaborati sa scoate-ti bani mult mai usor incepand de la vizite/vanzari pana la servicii, faceti un grup de uploaderi, creati un site pentru toti si o sa scoateti mult mai mult, content din abundenta si tot asa, va chinuiti toti sa scoateti un ban si stricati treaba si pentru ceilalti, de asta se scot putini bani acum din orice, pentru ca toti vreti sa fiti smecheri si sa aveti propriul site cand asta de fapt nu va aduce beneficii(daca ati urca peste 50 de filme pe zi atunci ar fi ok si singuri dar asa ca urcati 2,3 filme...)

    gandesti bine aici.sa scoti bani din filme si sa pornesti de la 0 e ca si cum ai juca biliard cu o ata.

  4. Daca ai fi fost atent am zis ca ma voi retrage o perioada dar ca voi mai administra din umbra sa zic asa. Nu inteleg care e problema ta ce fac eu si cat stau pe RST! Din cate ai observat nu am mai fost activ multe luni de zile, deci scuteste-ma cu, comentarii de idiot gen sa vad cati plang dupa mn. Esti penal, nu mai incerca sa iesi in evidenta.

    Si prietene, daca nu ma suporti pastreaza-ti ofurile pentru tine, nu le mai impartasii si altora. Din cate imi aduc aminte nu am precizat nimic de paxnwo ci Nemessis a fost. Nu ma intereseaza ce spun altii de mine. Si da, am plans mai mult de 3 ore. Plm poate o sa plangi si tu ca inca mai sunt aici.

    Acum cu tot respectul continui discutia pe privat (dar cum nu ai alta modalitate de a vorbii cu mn, las-o balta) pentru ca nu cred ca restul membrilor vor sa te vada cat de bun esti in a ironiza si a fi pupincurist. Bafta.

    LE: @Slym: Ai warn pentru off. @All: Nu mai vreau sa vad offtopic in thread-ul asta, veti primii warn si de ce nu BAN daca e nevoie.

    ok.nytro e cel mai mare abuzator.sunt la al 4 lea cont.el stie doar un buton "bamm banmm bannn" .motherfucker' =((

×
×
  • Create New...