Jump to content

vreaupizza.ro

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vreaupizza.ro

  1. va multumesc pentru feedback!

    toate cacaturile de fisiere lasate pe-acolo sunt incercari si incercari de a face siteu mai bine si mai frumos... si mi-e lene sa le caut sa le sterg.

    toata lumea vad ca este pozitiva. va rog spuneti-mi si chestii care va displac ... spre exemplu un prieten bun imi zice ca e prea alb ... sa il mai colorez ... ce parere aveti?

    succesuri!

  2. Am lansat VreauPizza.ro !

    Momentan siteul iti arata unde poti manca sau de unde poti comanda pizza in Craiova.

    Sunt jde-mii de astfel de siteuri. Eu zic ca al meu e un pic diferit. Fara sute de culori, linkuri, etc; doar ce intereseaza pe cel ce vrea sa manance pizza: meniul, ofertele si reviewurile. In curand o sa apara si pozele !!!

    Daca esti mai pretentios la ingrediente incearca pizza finder-ul. Tu spui ce ingrediente vrei (sau nu vrei) si vreaupizza.ro iti spune de pe unde poti manca o asemenea pizza.

    Toate ofertele le-am pus intr-un loc, din pacate doar pt Craiova - oferte si promotii pizza in Craiova.

    Daca va place site-ul meu dati-mi un like pe facebuk.

    Pe langa "reclama" care mi-o fac cu acest post va cer si un mic ajutor: in curand vreau sa pun ofertele si din alte orase! trimiteti-mi cat mai multe pliante si oferte ce le aveti pe acasa si/sau linkuri catre siteuri de la pizzeriile care imi lipsesc la adresa de mess/mail vreau_pizza@yahoo.com.

    Astept niste pareri despre site si daca sunteti din Craiova... va urez pofta buna

×
×
  • Create New...