Jump to content

negrutzu84

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

negrutzu84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. <div class='quotetop'>QUOTE("Fatal1ty")</div> nu am zis ca e o prostie forumul asta. . cat despre xavier: la ce i-ar ajuta daca as veni aici si as face scandal ??? la primirea unui ban, probabil. iar MUP nu e chai asa de fraier pe cum crezi........ (nu vreau sa jignesc pe nimeni) lool eddie47. daca am fii fost impresionati de cineva, am fii fost de kw3rLn, nu de tine......... , pt ca el a spart forumu, nu tu. dak ai avut vreo implicatie in spargerea forumului, te respect atat cat l-ai ajutat pe kwerln!!!! nu ridic in slavi pe nimeni ca nam nici un interes !!
  2. <div class='quotetop'>QUOTE("robert")</div> care ?? asta sau ala ?? eu cred ca daca ai fii fost membru wbb , dar nu unu care intra odata pe luna, ai fii avut o cu totul altaimpresie despre wbb.ro :@
  3. nush dc dar am o presimtire cum ca tu habar nai ce comunitate era acol........
  4. scrrieti aici ce parere ati avut despre wbb.ro eu : un site de nota 11, dar ca legea istroiei, orrice lucru dupa ce ajunge in culmea existentei sale, incepe sa decada, asa sa intaplat si cu imperiul roman , asa sa intamplat si cu wbb, care avea un imparat, un caesar, greu de gasit. a fost, dar nu mai este :@ :@ bravo mup pt ce ai realizat !! va rog nu stergeti topicu si nici nu postati altii decat fostii wbb-istii.
  5. mie imi zice reqwest time out :@ dc ???
×
×
  • Create New...