Jump to content

Trane22_India

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trane22_India's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ciudat sau nu dar o porcarie deasta am eu.Am vrut sa iau un crack al un program.Am download o arhiva am deschiso si a inceput sami apara pe desktop file ciudate.Le-am sters si am dat Ctrl Alt Del si "Command removed by administrator".Am intrat in registry si am activat din nou am inchis fisierul crack.exe si deatuncea imi merge calculatorul ca o caruta, si tot imi spune sa downloadeze programe de remove la care cauti 2 ore ptr un serial si nu le gasesti.Acuma ma chinui sal scot fara sa dau format[dak se pote:D] k am dat 4 formaturi saptamana asta>sper k asta sa ma ajute.Windows-ul imi vede virusul ca Win32NetBooster ceva de gen asta.
  2. Nu sunt inca la statul de a da sfaturi dar chestia asta ar fi deabea buna dar ar avea un redirect.Knd se logheaza respectivul sa aiba un redirect la o adresa de mail a ta sau alta ptr a putea exploata ce gasesti in rest mi se pare nefolositor.
  3. Am si eu o intrebare:Este aici pe forum un tutorial aseamenea acestuia sau acesta merge si la gladiatus.Ptr a recruta gladiatori e un link capcana si primeste golzi, merge acesta sau este unul si ptr gladiatus.Jocu; este aseamenea cu bitefight si deaia intreb dak merge acesta.Astept raspuns sau Pm... Multumesc!
  4. As putea folosi una din metodele aceastea ptr a sparge parola unui progarm? Care ar fi aceia
  5. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.Am si eu nevoie de ajutor.Sunt mai noob de felul meu . Am vazut aicea un tutorial despre cum sa stai moca pe un internet cafe.Si am incercat sa schimb value la Disabletaskmgr na mers am dat restart si mia aparut taskmgr disabled by user.Am incercat sa sterg programul nu lam gasit si nustiu ce sa fac.Programul cred k se numeste Cafe Agent.Copu este parolalat dupap ce se termina timpul trebuie sa pun o parola si dedesupt are obtiuea uninstall when im logged as admin.Astept ideii dak vrea cineva sa ma ajute Pm sau graffitty_guy@yahoo.com PLz ajutati-ma dak mai aveti nevoie de detalii va zic.MSS anticipat
×
×
  • Create New...