Jump to content

joy

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nu inteleg de ce ti-ai instalat vista, e cel mai prost windows.
  2. salut omule, mi-am reparat telu, merge bine.

  3. eu am luat tel de la vodafone si asa mi-au zis si mie, ca o sa i-mi trimita codul prin sms. i-am intrebat cand si au spus ca in cel mai scurt timp.I-am spus asa baietasului aluia: auzi pretene, daca pana diseara nuu am codul, maine sunt pe voi si crede-ma ca nu o sa-ti placa ce o sa fac.Pana seara mi-au trimis codul.Eu cand am cumparat tel am pus conditia sa mi-l deblocheze, altfel nu il cumpar iar ei au spus ca mi-l deblocheaza.Trebuie sa fi mai infipt cu ei, sa i-ti ceri drepturile altfel te iau de fraier.Ai facut rau ca ai asteptat atat, a doua zi ar fi trebuit sa fi pe ei.Du-te si zi-le sa i-ti deblocheze telu.
  4. si eu ma bucur ca s-a rezolvat cu bine. nu am mai pus cyanogenmod, in schimb am instalat flash player si merge de minune. macar atat am reusit sa fac. Cine stie un program bun pentru live tv pe samsung gio ? si sa fie moca. Cum pot instala adobe air pe gio ?
  5. s-a rezolvat cu telefonul, baiatul m-i l-a facut in sfarsit. ma bucur ca a reusit sa il repare. telefonul merge struna, am aceeasi versiune de android in el, 2.3.5. all is ok:D
  6. nu il dau la posta, nu am incredere in ei, iar fan curierul nu iti ia la greutate, iti ia mai ales pe distanta. De la timisoara unde eu stau pana la tine nu sunt decat vreo 500 de km amarati, numai atat. am adus masina de spalat cu fan curier de la bucuresti si mi-a luat pe transport aproape 100 ron, asta numai dus. eu trebuie sa platesc 2 drumuri, dus-intors, asa ca stiu bine ca o sa ma coste vreo 100 de ron ca popicu. uite care este treaba, eu mai mult de 20 euro nu am de unde sa dau pe reparatie.
  7. sa sti ca acesti meseriasi nici macar nu au desfacut telefonul, e la fel cum l-am dus. nu stiu sa il faca, asa ca nu au de ce sa il desfaca. daca vrei sa ma ajuti, iti multumesc mult dar sa sti ca pe 30 euro nu accept sa il fac. nici macar nu am atatia bani. depinde de tine daca ma ajuti sau nu. eu nu judec pe nimeni, spun ceea ce este adevarat. eu chiar aveam de gand sa il trimit la tine daca acest mester fasole nu mi-l face. 20 euro este un pret convenabil, 30 e prea mult. Gandeste-te ca am de platit si transportul, vreo 50 ron la curier, daca nu mai mult,asa ca nu vreau sa dau juma din pretu tel ca sa il repar. Toate cele bune.
  8. cel mai bine e sa i-ti faci un stick bootabil cu win7. foloseste win to flash e nemaipomenit, gasesti pe google, e free. eu asa am instalat win7 fara probleme. nu te mai chinui daca nu i-ti vede dvd wr. cand bootezi de pe usb, intai dai sa booteze in text mode si dupa aceea ii dai in gui mode. e foarte simplu de instalat de pe usb.
  9. la banii astia nici nu il mai fac, ma pis pe el si ii dau foc. asta este, traim in romania doar !!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. atunci o sa il las asa cu rom-ul lui, bag pe el gingerbread 2.3.5. Stai sa vedem cand o sa am ocazia sa fac asa ceva.
  11. O sa mai astept vreo 2 zile si apoi o sa ma duc il iau asa stricat cum e si il pun pachet spre tine. Il pun la fan curier.Nu mai stau dupa ei.
  12. bine, o sa va spun.Astazi ma voi duce sa il iau din service, asta daca acesti "meseriasi" l-au facut.Daca il voi gasi tot stricat,cred ca am sa dau cu el de pamant. daca imi nenorocesc telefonul, o sa ii nenorocesc si eu pe ei. credeti-ma ca nu stiu ce am sa fac daca il gasesc intr-o stare jalnica. Mai bine l-as fi trimis la dixongsm sa il faca, el sigur ar fi reusit. Covrigarii astia din timisoara nu sunt buni de nimic
  13. multam fain de info. aveam sansa sa il stric iarasi. o sa incerc cu 7. ia spuneti-mi cyanogenmod7 kang e bun, merge? pe youtube am vazut un gio care avea cyanogenmod9.Totusi o sa incerc cu 7.
  14. eu o sa incerc sa pun iar cyanogenmod pe el. spuneti-mi va rog, ce varianta credeti ca ar fi mai bine sa pun: cyanogenmod7 sau 9? oare merge cyanogennod9 pe gio??? eu nu ma prea pricep la custom rom-uri. eu ma pricep la software normal, actualizari, instalari. asa am stricat telefonul prima data, incercand sa instalez cyanogenmod pe el. poate am "norocul" sa il brickuiesc si a doua oara.
×
×
  • Create New...