Jump to content

DiP

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DiP

  1. Pentru a inlocui avatarele cu anonymous, propun sa facem si noi un avatar al RST-ului:

    Un cur cu doua aripi, si in mijloc scris sloganul:

    Eu am mai spus ca ne trebuie un logo reprezentativ :)).Sunt curios daca vindem tricouri cati oameni o sa vad pe strada purtandu-le.

  2. Am observat si eu ca sunt fani anoynmous si fani guy fawkes/V(sau cel putin ideea).Avand in vedere ca cei de la anonymous s-au inspirat din V, nu era normal ca toti sa fie fanii ideii pornite de Guy Fawkes si nu a unei grupari care are ca baza ideea?

  3. Esti penibil frate; Mai mult ca sigur si tu ii idolatrizezi. Era vorba despre o masca, un concept, o idee; Dar tu faci legatura cu Anonymous. Keep up the good work!

    Conceptul il inteleg.Ideea o inteleg.Dar pe mine ma deranjeaza publicitatea proasta si idiotii astia de la televizor care cica fac ei stirile.Ei sunt cei care nu inteleg si baga in mintea oamenilor tot felul de cacaturi.

    Daca toata lumea ar prelua invataturile de la sursa si nu de la tot felul de oameni care pana la urma schimba ideea de baza, sistemul de valori ar fi fost normal.

    Nu am mai vedea oameni care vor sa ajunga ca Becali pentru ca el e bogat.Da, probabil e bine sa ai bani, dar asta nu inseamna ca nu te mai duci la scoala pentru ca nici Becali nu a mers si el acum este bogat.

  4. Oricum e un cacat anonymous.DDoS poate sa dea si bunicamea cu LOIC.Faza e ca retardatii astia de la TV ii arata pe aia de parca ar fi Dumnezeii internetului."A fost daramat site-ul CIA", ma bufneste si rasul aia aveau un cacat de infrastructura oricum, a povestit un agent intr-un interviu.Si oricum nu inteleg ce rezolvi daca dai ddos la CIA ca doar nu le furi coordonatele submarinelor nucleare.

  5. Sunt curios cati pasionati de criptografie sunt pe forum.

    Daca aveti si alte texte interesante va rog sa le postati si o sa incercam sa le rezolvam.

        EMUFPHZLRFAXYUSDJKZLDKRNSHGNFIVJ    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZABCD
    YQTQUXQBQVYUVLLTREVJYQTMKYRDMFD AKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYP
    VFPJUDEEHZWETZYVGWHKKQETGFQJNCE BRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPT
    GGWHKK?DQMCPFQZDQMMIAGPFXHQRLG CYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTO
    TIMVMZJANQLVKQEDAGDVFRPJUNGEUNA DPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOS
    QZGZLECGYUXUEENJTBJLBQCRTBJDFHRR ETOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSA
    YIZETKZEMVDUFKSJHKFWHKUWQLSZFTI FOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSAB
    HHDDDUVH?DWKBFUFPWNTDFIYCUQZERE GSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABC
    EVLDKFEZMOQQJLTTUGSYQPFEUNLAVIDX HABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCD
    FLGGTEZ?FKZBSFDQVGOGIPUFXHHDRKF IBCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDE
    FHQNTGPUAECNUVPDJMQCLQUMUNEDFQ JCDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEF
    ELZZVRRGKFFVOEEXBDMVPNFQXEZLGRE KDEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFG
    DNQFMPNZGLFLPMRJQYALMGNUVPDXVKP LEFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGH
    DQUMEBEDMHDAFMJGZNUPLGEWJLLAETG MFGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHI

    ENDYAHROHNLSRHEOCPTEOIBIDYSHNAIA NGHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJL
    CHTNREYULDSLLSLLNOHSNOSMRWXMNE OHIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJL
    TPRNGATIHNRARPESLNNELEBLPIIACAE PIJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLM
    WMTWNDITEENRAHCTENEUDRETNHAEOE QJLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMN
    TFOLSEDTIWENHAEIOYTEYQHEENCTAYCR RLMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQ
    EIFTBRSPAMHHEWENATAMATEGYEERLB SMNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQU
    TEEFOASFIOTUETUAEOTOARMAEERTNRTI TNQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUV
    BSEDDNIAAHTTMSTEWPIEROAGRIEWFEB UQUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVW
    AECTDDHILCEIHSITEGOEAOSDDRYDLORIT VUVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWX
    RKLMLEHAGTDHARDPNEOHMGFMFEUHE WVWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZ
    ECDMRIPFEIMEHNLSSTTRTVDOHW?OBKR XWXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZK
    UOXOGHULBSOLIFBBWFLRVQQPRNGKSSO YXZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKR
    TWTQSJQSSEKZZWATJKLUDIAWINFBNYP ZZKRYPTOSABCDEFGHIJLMNQUVWXZKRY
    VTTMZFPKWGDKZXTJCDIGKUHUAUEKCAR ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZABCD

    Acest text se afla pe o sculputra din curtea sediului CIA.Mesajul este separat in 4 parti, fiecare parte folosind o metoda diferita de criptare.Ultima parte nu a fost descifrata nici pana astazi.Scopul este sa decriptati cat mai mult din text(vreau si metoda).Bafta:D.

    Hint-uri:Cele doua texte din stanga reprezinta mesajul iar cele din dreapta reprezinta codul.Mesajul din stanga este cel separat in 4 parti.Primele doua parti folosesc metoda lui Vigenere.Partea a treia foloseste transpozitie.Sper ca ajuta.

    p.s:Incercati sa nu trisati cautand pe net pentru ca isi pierde tot farmecul.

  6. Cum ar fi ca in loc de a declara o variabila de 32 biti(ex.:int) sa poti declara o variabila de cateva cvatralioane de bytes.Nici nu imi pot imagina ce fel de criptari o sa apara.Problema este ca daca ai destula putere de calcul pentru a manipula astfel de numere in scopul securizarii, cine te opreste sa folosesti aceasta putere pentru a sparge sistemul respectiv.

    Daca vrei sa securizezi cu adevarat sistemele va trebui sa fi singurul care are acces la astfel de putere de calcul, dar asta inseamna ca vei fi singurul care ar putea decripta, deci nu are rost sa criptezi o informatie pe care ti-o vei trimite singur.

    Oricum cred ca daca sa presupunem ca reusesc sa stabilizeze aceste calculatoare cuantice, calculatorul in sine va fi mic, dar suportul in care va sta trebuie sa fie imens pentru a pastra stabilitatea miscarilor electronilor.

    Nu cred ca vom avea calculator cuantic in dormitor dar vom avea acces la ele probabil printr-o tehnologie similara celei Cloud.

  7. Adevarul e ca nu prea poti sa iti stergi tot ce ai pe hard disk...pot fi recuperate(mai greu) cu rabdarea si uneletele necesare.Deci daca e sa te prinda si sa iti gaseasca probe pentru instanta o sa aibe destule.Nu am auzit de nimeni care sa fi reusit sa scape(probabil pentru ca nu au fost prinsi :))).Totusi cred ca cel mai usor mod de a "hacke-ui" fara urme este (pe langa tunneling si altele) sa rulezi pe o versiune live a sistemului de operare(ex.:Backtrack).

  8. Ehh oricat ar incerca sa schimbe astia lumea...tot nu o sa reuseasca nimic.Activitatea lor este restransa doar pe partea de internet.Dar marile servere si baze de date sunt Closed-Circuit deci nu pot fi sparte decat din interior.Tot ce pot fura ei pot fura si alti hackeri singuratici.In schimb este adevarat ca pentru un DDoS ca lumea e nevoie de mai multi oameni deci pe partea asta sa zicem ca se pricep (sau cel putin sunt destui sa infunde orice retea).

×
×
  • Create New...