Jump to content

lucs

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lucs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. <div class='quotetop'>QUOTE("T-Bone")</div> Am mai intalnit astfel de site-uri dar cam dadeau gres. Sunt si unele bune ... http://www.phproxy.org/
  2. Excelente cartile !!! Multumim !
  3. <div class='quotetop'>QUOTE("DarkSpider")</div> Si sigiile alea nu se rup ? Sau exista o metoda pentru hack-uit sigilii ? :@ Toate cele bune !
  4. <div class='quotetop'>QUOTE("ENCODED")</div> Merge mai greu pentru ca solicita ceva mai multe resurse. Nu vor avea succesul celor de la GMail. Google practic a revolutionat lumea cu tehnologia AJAX si acum toti se mira de ce daca structura si posibilitatile au existat ei nu le-au folosit ? Si Hotmail-ul a facut pasul cu ceva timp in urma, dar GMail ramane favoritul multora.
  5. Subscriu celor expuse de P1x3r in primul post. Forumuri straine exista, intelegi cate ceva dar daca vrei sa ti se lamureasca cutare lucru brusc esti confruntat cu forumuri turcesti (baietii astia au luat un avant mai ales in ceea ce priveste exploit-urile pt forum-uri), pakistaneze sau iraniene. Este foarte bine venita ideea acestei comunitati 100% romanesti (sa nu uitam ca romanii au pus bazele primului ordinator). Toate cele bune !
×
×
  • Create New...