Jump to content

Krayzie

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krayzie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 100 tiam dat add p icq pentru business partner da un semn sa ne vb poate o punem de o combinatie
  2. Trimite si mie neshte maile cu pass ( yahoos,hotmails,aol,gmail d oricare ) pls
  3. Am si eu nevoie de hotmails cu pass.Multe Si daca ai si neshte twittere pacolo ai fii bune si alea.
  4. Daca vrei sa pierzi o gramada de timp pe seo pentru un singur site mare si bun e ok si ala.Cu unele mai mici nu ai atat de munk + competitia va fii mai mica. benny mai taci dreaq ca nu am vorbit cu tine.vezi u de ale tale acolo sau daca ai cv mai bun de adaugat baga mare si adauga nu tot mo suge aici ca nu rezolvi nik.
  5. Daca ai un site de 2 ani si ai traffic bun pe el eu zic sa cauti alte forme de monetizare ( cpa networks,affiliate networks ). Mii de dolari lunar cu adsense cu un singur site ie cam imposibil.Ca sa faci mii de dolari lunar cu adsense ai nevoie de mai multe site-uri nu doar unu.
  6. 100% adevarat Nici eu nu am zis ca sunt expert sau GURU .Doar ca am o experienta in domeniu si stiu despre ce vorbesc cand spun ca inca se pot face o gramada de bani cu adsense.Greu dar se poate. Ghett0 zii ce te-ar interesa sa stii despre adsense.
  7. Pai ia pune-l pe benny sa iti explice mai multe despre adsense ca si asa vad ca ie expert Eu oricum nu folosesc adsense.
  8. In fine.Era doar nu exemplu ca poti sa faci asa cantitate de bani cu adsense.Inca sunt multi care fac asa bani stai flexat.Plus ca G inca plateste daca respecti TOS-ul. Da cine a spus ca fac eu?Scrie undeva asta?Si eu stiu c zic,fac internet marketing de ceva ani. Oricum n-am venit aici sa ma cert cu copii care cred ca le stiu pe toate.Si in nici un caz nu cred ca era nevoie de insulte.
  9. Nu sunt coios deloc.Doar ca atitudinea asta tipic romaneasca ma cam enerveaza.Daca stai pe forumuri de IM atunci ar trebuii sa stii ca se pot face bani din adsense si inca multi. Dovada : How I make 15K a month at AdSense - Black Hat Forum Black Hat SEO Nu sunt genul de om sa vorbesc fara sa stiu despre ce vorbesc. Sper ca nu e vreo problema ca am postat link spre acel forum
  10. Atitudine de copii.Daca ai sta mai mult timp in forumuri de internet marketing ai vedea cum fac altii acele sume de bani.Asa ia du-te si intereseaza-te si ai sa vezi ca am dreptate.
  11. Hmmmm. Site de filme si adsense. Vezi ca s-ar putea sa iti pierzi contul si toti banutzii.Din cate stiu adsense nu accepta filme.Am avut si eu un site cu seriale si boom - adsense account banned Fuck Google! Btw se pot face bani frumosi din adsense.Cunosc oameni care fac si $1000/zii.Daca va intereseaza mai multe as putea sa fac un mic tutorial special pt RST
  12. Hahaha Si eu is noob in hax .Dar daca te uiti printre posturi ie un link peacolo.Intra pe el si joaca-te un pic pe siteul respectiv.O sa vezi ca merge parola BTW mengele.Poti sa faci rost d maile cu pass?
×
×
  • Create New...