Jump to content

Ardid

Active Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ardid

  1. Acum nu ca ma bag unde nu imi fierbe oala dar intrebarea mea este urmatoarea: La care grup sau generatie de persoane vine adresata intrebarea?Daca e de la 15 ani pana in 18 e bun , daca depasim 18 si continuam cu acelasi temperament e deja o problema psihica cauzata evident din neajunsuri sau lipsa.Daca aveti pana in 18 ani si vi se pare normal (e veva normal) Daca recititi aceasta intrebare atunci cand va maturizati si nu vi se pare nimic anormal cum am mai zis e o problema.

    Intrebarea nu a fost chiar bine formulata. Intrebarea este adresata tuturor, ci anume cum faceti bani online! Exista diverse metode de la vanzarea unor produse in mediul online pana la prestarea unor servicii.

    Am citit acest articol http://notes.envato.com/authors/happy-peerapong-day-second-marketplace-author-to-sell-1000000/ tipul a facut un milion de dolari din webdesing

  2. Va salut!

    O intrebare simpla, nu ma astept sa dezvaluiti metodele si ponturi exacte pe care le folositi. Cum faceti bani pe net?

    Din ref?

    Prestati anumite servicii?

    Le vindeti vrajeala la alti?

    afiliere?

    Am vazut pe forumurile straine print scren-uri din pay pal cu sute de $ din ce se scot bani aceia?

  3. Politica este o curva. Nu pot sa remarc cata prostie si se dau intre reprezentanti celor doua formatiuni politice. Oameni fara cap care promoveaza prostia si incultura. Oameni de nimic care renunta la onoarea de a fi om pentru 50 de ron. O tara de cacat in care oameni sunt prostiti, o tara fara onoare, o tara de alcolisti pentru care vor acorda un vot in speranta ca vor mai avea ce bea maine, o tara de asistati sociali care nu fac nimic decat sa isi ridice ajutorul social. Acei bani munciti de mine cu sudoare, acel impozit platit de mine ma uit cum se duce dracu catre asistati sociali, care nu fac nimic pentru ei. Ma doare sa vad ca platesc impozite si primesc din partea serviciilor publice: ignoranta, mandrie, esti privit ca un om de nimic, te ia peste picior acele curve ordinare de bugetari.

  4. Salut! Am facut o actualizare blogului, dar am o problema cu baza de date sa fie oare de la host? Este unul gratuit pana cumpar unul. Blogul este www.milionblog.ro

    Couldn't connect to database server.Couldn't find database jqueryc_db.An unexpected problem has occured with the application.

    SELECT statscurl_id, linkgroup_id FROM `statscurl` WHERE statscurl_ip = '31.170.164.19' LIMIT 1;

  5. Nu m-am ocupat de el in ultimul timp, dar am sa o fac. Cea mai mare bataie de cap in acest moment este ca nu ma pot decide ce themes sa folosesc, nu am gasit nimic din ce vreau eu, o tema simpla caut. Fara prea multe culori si alte dracii.

  6. Ma baieti, nu este bine deloc! Timp de 16 ani psd a dus la privatizarea industriei, democratie, o viata mai buna, dar aceste rezultate nu se vad. Au ramas aceiasi senatori, deputati in psd, ce a fost in 2000 este si acum. PNL din 2004 pana in 2009 au mancat impreuna cu PDL din ciolan, acum s-a dus la psd si au format USL. Pai de trebui sa manince si de acolo, acum s-a pus pe democratie. Crin Antonescu are fata de infractor

  7. Stati cuminti, ignorati-o! I se poate intampla ceva, intrati la belele. Nu faceti nimic altceva decat sa premeditati o actiune care poate pune viata unei persoane in pericol. Vedeti-va de treaba voastra, ignorati-o.

  8. Crezi ca toata lumea face ceva in genul the million dollar homepage?

    Fa un blog, orice tampenie ai scrie, peste cateva luni ai sa ai trafic. Conteaza doar sa-l updatezi si sa bagi vizitatorii in seama.

    Este pe .ro slabe sanse sa reusesc cu el pe aceiasi nisa cum este the milion dollar homepage! Nu cred ca va plati site-urile romanesti pentru afi listate. Eu l-am achizitionat ca era disponibil, acum nu stiu ce sa fac cu el.

  9. Doresc sa achizitionez un domeniu pentru un blog, continutul va fi in limba romana! Domeniul il voi cumpara pe o perioada de un an. Daca cumpar .ro pe un an dupa acea pot sa-l inregistrez pe viata de la rotld? Sunt in dubii sa cumpar ro sau com? Ma gandesc ca com imi va aduce mai mult trafic decat cel ro. Va rog putin ajutor cu sfaturi.

    Multumesc

×
×
  • Create New...