Jump to content

robert2alin

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by robert2alin

  1. 3 hours ago, Spuickeru said:

    Nu faci card pt aparat de exchange, trebuie sa faci card la ING pt ca ai optiune de exchange in atm ... dar optiunea de lire apare doar daca ai cont bancar de lire atasat la card... asa metoda standard fara cont atasat iti apare doar usd si euro

    deci fac card normal sau e vre-un card special pentru aparatul de exchange?

  2. atata minte are, ce sa-i ceri....probabil omul mai avea nevoie de 3 lei sa ajunga la suma care avea nevoie, dar e o vorba omul prost se aseaza in fata ca sa il vada lumea, omul destept se aseaza in spate ca sa vada el lumea.

  3. sa ma invete si pe mine cineva....in tor pot sa-mi aleg singur ip-ul de o tara anume si aia sa ramana??In games functioneaza??pentru ca am vazut ca daca dau my ip in firefox deschis de tor imi apare ip-ul schimbat, dar daca intru pe explorer imi apare adresa mea reala, eu vreau sa schimb ip-ul in jocuri online.Ms pt. raspuns

    sau daca nu care e cel mai rapid program hide ip, ca hyde ip easy merge ca pl.

    chiar nu are nimeni nici o idee,sau mai bine zis chiar nu vrea nimeni sa imi dea si mie o idee??

  4. in continuare pareri despre poker....le aprob pe toate, stiu ca nu e frumos sa furi munca altuia de 5,6,7,8, ore pe zi....dar pe me ma intereseaza sa-mi fie mie bine nu la juc x din congo(intelegi ce vreau sa spun).

    poate prin strategia asta am pierdut si eu o carca de bani pana akm

  5. joc poker de 6 ani, tot ce ai spus u acolo sunt luate in calcul in capul meu, doar ca nu am primit un raspuns concret la intrebarea mea???ce sa folosesc pe masinile virtuale pt. ca acele conturi sa nu pice si eu sa pot retrage banii pe contul meu bun.Trebuie sa schimb ip, mac, dar ce imi sugerati sa fac??? eu nu vreau decat sa imi acord un avantaj mai mare la masa fata de cei cu care joc, astept indrumari de la cei care fac asta, sau cei care stiu cum sa fac pentru a nu avea probleme.

  6. vreau o alta posibilitate, celelalte 3 conturi vreau sa fie pe tari diferite, practic imi trebuie ceva cu care sa ascund ip si in acelasi timp sa imi aleg ce ip de tara vreau, sa schimb adresa mac, dar nu programe gen hide ip deoarece mi se par destul de slabute.

×
×
  • Create New...