Jump to content

pinguinulturbat

Active Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pinguinulturbat

  1. Sfat: faceti-va o adresa pe gmail lunga, ceva random.Acum vine partea interesanta:intrati pe ExploitN's Gmail Dot-Trick Generator bagati adresa si vi se vor genera multe mailuri utilizand "dot exploit". Acum aveti cate mailuri vreti, peste 50. Mailurile primite pe gi.ge.l@gmail.com vor ajunge pe gigel@gmail.con. Acum puteti sa automatizati procesul, totul limitandu-se la un captcha per key si doar la o singura adresa de mail, e usor.

  2. Cumperi un ou dupa care cumperi un borcan.Se fierbe oul si se aseaza cu tot cu coaja in borcan.Te pisi in borcan si lasi oul acolo 1 saptamana.Cu mare atentie scoti oul cu o pereche de manusi il decojesti si il pui in sandwich taiat.Tine borcanul la caldurica.Bafta si take care.

  3. merge cu un schimb cu un cont de ORIGIN?BF3,BF2 DIGITAL DELUXE EDITION,DRAGON AGE 2,FIFA 12-11,MIRRORS EDGE,NFS HP,

    NFS 2 SHIFT.

    Am deja cont, cu vreo 40 de jocuri pe el pe origin, multumesc totusi de oferta.

  4. se poate implementa in settings un buton cu/fara password care sa afiseze ip-urile logate pe rst pe fiecare user in parte?

    sdcuzati exprimarea

    edit: sa vad cu ce ip-uri m-am logat data si ora

    Daca nu esti sigur pe contul tau, schimba-ti parola. Ar fi un pas inapoi, stii de ce? Adminii sterg ip-uri-le si tu vrei sa ai si log pe ele, pana la urma suntem o comunitate, nu orice fel de comunitate ci una de securitate, dupa cum stii sunt si membri care se ocupa cu activitati blackhat.

  5. Plateste cu CC-uri si comanda din strainatate pe numele si adresa ei.

    Pune-i numarul pe site de escorte.

    Iei trenul/masina te duci acasa la ea ii faci praf usa, cu un ciocan.

    Lipesti afise cu numele ei prin tot orasu, sex erotic una alta, o sa sune baietii (sedinte gratuite)

    Cam atat, razbunarea e arma prostului.

  6. PCGarage, mergi si ii rogi pe baietii de pe forum care sunt foarte amabili sa-ti faca un wishlist. Nu trebuie sa ai magazinul in orasul tau. Ti-l poti asambla singur sau le poti cere lor sa ti-l asambleze, eMag are niste scoruri de te doare capul, pana si Altex e mai ieftin, stau FOARTE prost cu garantia si cu serviciul clienti, ti-as propune sa-ti iei cat de repede gandul de la ei, mi-am facut PC-ul tot pe piese cu ajutorul PCGarage si wishlisturilor, sau iti faci tu un wishlist si ceri pareri despre el. De evitat : sursele ieftine si carcasele ieftine + ventilatoare zgomotoase. Daca ai nevoie de racire opteaza pentru cea pe apa sau cumpara un cooler okay aftermarket, prin okay ma refer de la 200 de ron in sus daca vrei performante si stabilitate in overclock. Nu iti lua rami ieftini si prosti, mergi spre DDR3. Daca iti mai raman bani ia-ti si un SSD de 60GB pentru Windows (am spus Windows pentru ca ai pomenit cuvantul gaming) , totul se va misca mult mai bine. Sper ca te-am ajutat.

×
×
  • Create New...