Jump to content

shaggi.

Active Members
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by shaggi.

  1. wNNkz0r, inteleg ce vrei sa zici cu "nelimitat", tu crezi ca hostingul e obligat sa-ti asigure spatiu nelimitat, adica atunci cand se umple sa-ti mai bage cate un hdd de 2tb, sa stii ca nu e asa. Acolo e spatiu necontorizat, nu nelimitat.

    tex, nu te pune la mintea lui ca pierde contul de reseller si mai are omul site-uri hostate...

  2. Cine intra pe aceste site-uri incalca legea. Inspectorii mai multor asociatii antipiraterie sunt abonatii acestor retele. Acestia identifica utilizatorii, iar apoi trimit informatiile politiei.

    Informatiile sunt preluate de inspectorii unui serviciu specializat din cadrul politiei.

    Cam naspa treaba atunci...

    Si chiar nu glumesc, aia ne vad ip-urile la peers si ne raporteaza la politie si de acolo pana la perchezitie nu mai e mult. Mai bine folositi-va de alte ip-uri (servere linux pe care instalati un client torrent cli si dupa din acel server linux le puteti descarca prin sftp, cel mai sigur.)

  3. (08:28:49 PM) Yo Blondutzu: DAU TOATE ROOTURILE  DE FLOOD SI DE SCAN ALE MELE GATA AM IMBATRANIT ... PT DOWNLOAD http://Upload........exe
    (08:28:54 PM) Yo Blondutzu: DAU TOATE ROOTURILE DE FLOOD SI DE SCAN ALE MELE GATA AM IMBATRANIT ... PT DOWNLOAD http://Upload........exe
    (08:29:03 PM) shaggi: ia-ti ma virusi si bagatii in fund;)
    (08:29:21 PM) Yo Blondutzu: ERA MASS
    (08:29:22 PM) Yo Blondutzu: DAU TOATE ROOTURILE DE FLOOD SI DE SCAN ALE MELE GATA AM IMBATRANIT ... PT DOWNLOAD http://Upload........exe
    (08:29:28 PM) Yo Blondutzu: DAU TOATE ROOTURILE DE FLOOD SI DE SCAN ALE MELE GATA AM IMBATRANIT ... PT DOWNLOAD http://Upload........exe
    (08:29:27 PM) shaggi: si crezi ca-mi pasa ca era mass?
    (08:29:35 PM) Yo Blondutzu: dami igg si gata
    (08:29:36 PM) Yo Blondutzu:
    (08:29:45 PM) shaggi: ok
    (08:29:51 PM) shaggi: app, eu sunt shaggi;)
    (08:29:57 PM) Yo Blondutzu: stiu fra
    (08:30:01 PM) Yo Blondutzu: dar nu era pt tine
    (08:30:06 PM) Yo Blondutzu: ca nam nimic cu tine

    Stii-tu-cine loveste din nou...

  4. Mi-am ales sa parafrazez cel mai competent comentariu de aici:)

    Ubuntu e o mizerie derivata din Debian si este Linux, nu UNIX.

    Da, ubuntu cel pentru desktop e o mizerie(asta am constatat de curand) care este foarte raspandita datorita look-ului si usurintei de a instala pachetele care sunt din ce in ce mai multe.

    CentOS e rpm based si este foarte raspandit in industria de web hosting pentru ca suporta Cpanel. In rest, mie imi pare o cizma de linux.

    Da, centOS e chiar copie dupa RedHat (care e open-source) si e un cacat pe langa Gentoo si derivatele sale sau alte OS-uri gen slack, suse si multe altele.

    Deci, afirmatia ca UNIX este instabil este eronata. Foloseste FreeBSD sau Solaris si revino cu alta impresie legata de unix<=>instabil.

    Eu am incercat PCBSD si am ramas cu o impresie bune despre unix, e stabil, e rapid, dar pana cauti toate sursele la toate librariile pe net ca sa compilezi anumite programe(necesare existentei pe internet) fac astia o alte versiune de kernel

    Daca vrei ceva hard pe partea de linux, foloseste Slackware, sau de ce nu: ai kernelul freee, iti poti face propria distributie (lfs)

    Slackware e stabil, mai ales versiunea recenta, pot spune ca e chiar neexploatat deoarece slack are multe capacitati dar problema lui e ca nu are un package manager bun.

    O alternativa buna la windows este Sabayon 9, asta daca vrei performanta, stabilitate, si gaming(o sa fac un video cam despre ce jocuri se pot juca pe sabayon, cu wine desigur).

    Apropo de windows: Eu am avut windows cu licenta si toate cele, si mergea mai prost decat la colegi care foloseau win. luat de pe torente. Ar fi bine sa-i spuna FlegmaOS :))

    Windows e bun in primele doua saptamani, dupa se fute.

    LE: o alta distributie ok e mandriva(care o folosea nytro acum ceva timp)

×
×
  • Create New...