Jump to content

harceaparcea

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

harceaparcea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. In cautare de raspunsuri!!

  2. Iti dai singur in cap copile. La Orange n-ai cod de minute la fel ca la Cosmote, ci doar de credit. Incerci degeaba sa-mi pui piedica ca tot tu te impiedici. Simt ca vrei sa ma provoci cumva, dar inca n-ai finete. O poza a cuponului incalca tot ce inghiti tu in sec, asa ca dai cu apa. De ce nu postezi toata conversatia, cand incepeai sa-mi dai fel si fel de motive aiurite? Mai ai si userul "roDEVELOPER", cand tu reinstalezi tot sistemul pentru ca nu esti in stare sa instalezi un amarat de vb6. Mai mult decat atat, nu ma intereseaza ca ai fost tu plecat, ca nu ti-a functionat caruta, ca nu esti in stare sa-ti pui treburile la punct. Din moment ce mi-ai raspuns la cerere am tras concluzia ca esti deja pregatit, ca stii ce faci si ca esti prompt. A trebuit sa trag de tine pana ai iesit. Ce rezulta ? Cat despre cerutul in schimb, nu mi-ai mai fi trimis PM daca nu era vorba de cod si daca tot zici ca n-ai vrut nimic, de ce te-ai folosit de cod ? Apropo, un corp nul, adica un pseudo-corp, nu are proprietati, prin urmare n-are cum sa il defineasca pe un altul Iar ca orice pustan contemporan care se respecta, terfelesti limba romana de la cur pana la talpi. Concluzia tot aia e: esti un tepar, iar daca esti bozgor ai si o frustrare in subconstient transmisa genetic. Bunicul tau a fost cumva futut in puscarii romanesti pentru ca a fost o zdreanta care a atentat la pamanturile unui popor inradacinat de mii de ani?
  3. Daca tot mi-am propus sa infestez forumul cu jegul unora, macar sa fie dublu-post: Ca raspuns la anuntul de mai sus, am primit PM de la: Weedy92 si rodeveloper. 1)In urma discutiilor purtate cu Weedy92, care isi alesese codul pentru reteaua Orange, ramasese sa astepte cateva minute pana dau build la server, dar intre timp a iesit, n-a lasat niciun mesaj, iar acum este online si nu raspunde. 2)Intre timp am purtat o conversatie si cu rodeveloper, caruia i-am spus ca subsemnatul de mai sus m-a lasat uitandu-ma in soare la un cod de 5E in Orange, si a fost de acord sa i-l ofer pe acesta. I-am transmis codul, impreuna cu serverul, dar tot ce-am primit au fost explicatii pe care nu le-am cerut. Nu e un scam report, ca doar nu ma opintesc in 5E, ci o notificare pentru cei care vor sa apeleze in viitor la serviciile astora. Weedy92 e un nesimtit, pentru ca nu e drept sa lasi o persoana care are nevoie de tine sa te astepte. Mai mult ca sigur isi trage apucaturile din copilarie, de cand tatal lui a iesit pe usa si nu s-a mai intors. rodeveloper se incadreaza in profilul teparului marunt virgin, care pentru niste chiloti murdari de fata mare e dispus sa-si toace din omenie si in cele din urma, cu siguranta, o sa ajunga o lepra haituita de lume. Ambii au caracteristicile sindromului Down si voi face demersurile corespunzatoare ca sa fie inclusi intr-un program ONG de formare si educare, asta ca sa le dovedesc ca puterea bunavointei e mai presus decat un etalon al valorii. Sfat pentru cei doi: candva, chiar si pe internet, o sa incurcati persoana nepotrivita care o sa sa-si doreasca sa treaca si prin panzele albe ca sa va bage in pamant. Voi continuati cu comportamentul asta de copii cu breton pe ochi si o sa ajungeti sa nu mai vedeti nici lingura cu ciorba. N-are rost sa postez screenshot-uri cu conversatiile purtate, dar daca mi le cere vreun administrator le voi oferi. Oferta e inca deschisa. Daca e careva intr-adevar apt, sa-mi lase un PM.
  4. Salut. Am un server de Darkcomet si doresc sa-l fac FUD. Doreste careva sa ma ajute? Pot sa ofer 5E in reteaua dorita. Mersi.
×
×
  • Create New...