Jump to content

schizofrenicu2023

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Network'
  • Interests
    Developing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

schizofrenicu2023's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Thread-ul asta nu ar trebui lasat in urma , tiganii , ungurii , homosexualii si " smacharii " sunt o problema importanta pentru tara noastra . Ei intr-un fel sau altul influenteaza decursul lucrurilor si directia in care ne indreptam. Pe langa faptul ca tiganii ( majoritatea ) : - nu se spala - injura - fura - distrug - se leaga de oameni - fac mizerie nici nu platesc taxe , nu muncesc , nu ajuta cu nimic tara doar o incurca . Ungurii se cred " bossi " si cer drepturi , economie , ... chiar de curand am vazut ca au bagat la RDS cateva canale unguresti am injurat prin casa jumate de ora' si le-am trimis mail la contact . Ei sunt o minoritate si ar trebui sa se adapteze la conditile , traditile si ce mai are Romania nu sa faca figuri else => out din tara . homosexualii si "smacharii" nu trebuie exterminati doar pusi la punct , un institut cu tratamente mintale dedicat probabil ar ajuta si cu timpul si-ar revenii . @ lasati manelele in pace ca , vreti nu vreti odata si odata tot ascultati 1 fie nunta sau botez sau acasa . Hitler daca s-ar intoarce si ar fi la conducere in Romania cu siguranta ar fi lucrurile altfel dar din pacate .. he's gone . m-as apuca si as ucide tigani zilnic dar sunt legi impotriva si in plus obosesc fizic . ( bani de ak47 n-am si nici chef de puscarie ) Spun unii ca sunt si ei oameni , sunt oameni pe dracu . Cand dracu s-a intors impotriva lui Dumnezeu si a infulentat la rau o treime din ingeri s.a.m.d .... Dumnezeu l-a lasat fiindca e si el entitate sau ce dracu sunt ei . . ? nu . la exilat in iad => ce e rau , e rau si gata nu incerca sa vezi partea buna din ei ca meriti sa mori odata cu ei . ( asta pentru credinciosi ) Bine ar fi un om cu influenta sa se apuce sa extermine tiganii fie sa-i duca pe toti undeva pe-o insula si sa arunce o bomba chimica sa moara toti , fie prin alte metode . Dar pana una alta , noi trebuie sa fim tari in fata lor si oricand un tigan are ceva cu tine , cu toata groaza si cu toata omenia din tine ardei una sa stie ca traieste in Romania nu in Tigania . Iti e frica de ei ca vine cu nustiu cine ? Nu-ti fie . aratale ca nu tie frica si sigur o sa te ocoleasca . Abea astept ziua in care fie tehnologia o sa ne permita sa scapam de ei gramada , fie o sa se deschida sezonul de vanat tigani , fie o sa fie la putere un om cu cap si o sa-i distruga la propriu . @ politica : Se plang ca nu avem bani , ca oamenii nu platesc taxe , ca nu exista fonduri . Pula mea de ratat' daca 40% din Romania sunt cersetori , tigani borati , scursaturi care n-au nici o obligatie cum sa plateasca taxe ? cine ? or plati restu de 60% si din aia ... nu toti dar nu e de ajuns . ia sa vezi cum exterminand toti tiganii , dand afara din tara ungurii , si tratand homosexualii si smacherii ce sufera de droguri o sa avem bani si de wc-uri din aur .
  2. @BogdanNBV , nici eu nu prea am gasit pe "gugal" nustiu ce .. avand in vedere ca e o versiune mai noua 990i viewty-u si ca au mai avansat si baietii :]] ma gandesc ca poate cineva are vreo idee sau poate chiar a facut-o . nici prin alte metode mai putin obisnuite nu se poate ?
  3. Am citit pe undeva zilele astea de un Motorola Razr ce foloseste un OS propriu dar care a fost hackuit si au reusit sa ii puna alt OS . Credeti ca se poate schimba in vreun fel os-ul pe Lg ku990 viewty? are cineva vreo idee cum ? ( THIS OS IS TERRIBLE ! ) fara bataie de joc ..multumesc
×
×
  • Create New...