Jump to content

drag0nz

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drag0nz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am zis ca site-ul este de 15 ani in activitate sau firma? Alexa o fii un "cacat irelevant",dar asta nu inseamna ca la fel este si firma care a aparut pana si la stiri. Te rog,documenteazate ,citeste review-urile de pe net si apoi vorbeste cand ai dovezi ca aceasta afacere este o prostie! Apropo ,dovedeste-mi ca este un review copiat. Acorex sunt eu daca crezi ca este copiat de pe forumuri in care a fost postat acest review de catre Acorex,restul ce mai vezi sunt copiate dupa postul din ClubPTC,unde a aparut prima data. In plus,pe cei ce ii intereeseaza stiu unde sa ma gaseasca.Nu oblig pe nimeni sa faca bani... Eu aduc clienti firmei in schimb imi iau un comision,clientul face o multime de bani si toata lumea este fericita ,ce tot atata tam-tam.
  2. Prin e-wallete,eu folosest AlertPay,mai nou Payza.Este rapid si bun. Acum sa-ti spun eu care este treaba cu trafficul. Nu afiliatii aduc propriu-zis traffic,ei sunt obligati sa posteze 1 reclama pe zi(data de site),pe anumite site-uri de specialitate(Date tot de site). Un exemplu este: www.inetgiant.com Ei s-au gandit la absolut tot.Noi punem reclama,clientii intereesati in a primii BID-uri gratuite,date de noi afiliatii se inregistreaza pe site. Ei primesc BID-urile care sunt bani,care daca e sa o luam asa.. ajung tot la site. Deci,da trafficul care intra pe acest site reprezinta profit aproape in totalitate.
  3. Exact, deci realizezi cat profit poate aduce:) avand in vedere trafficul urias pe care il are. Am vazut ca cineva mai sus a spus ca nu poti sa clasezi un astfel de site dupa trafficul pe care il are. Pe acesta poti deoarece cu cat traficul este mai mare cu atat sunt mai multi useri care se inregistreaza pe Zeekler pentru a primi gratuit BIDs si de aici firma avand profit din ce in ce mai mare. Foarte curand va ajunge undeva pe langa FaceBook,avand in vedere statisticile care arata ca in ultimele 3 luni a crescut 160 locuri si a ajuns pe locul 137
  4. A zis cineva moca? Fiind un sistem piramida fiecare afiliati castiga ceva de pe urma afiliatilor adusi de ei. Dovada de plata era,dar am scoso deoarece "era de 2 cifre si nu merita stresul". Am dovezi de plata cu 8 sutimi,dar nu de la aceasta afacere.
  5. Eu am pus review-ul cine doreste este liber sa ma contacteze.>< La varsta mea castig cat 5 salariati la un loc,deci nu cred ca asta conteaza:)
  6. Este o piramida,dar este bine gandita. Are 15 ani de activitate in spate. Eu sunt de 2 luni am investit 100$,dar avand experienta in afacerile online am reusit sa fac 1200 VIP echivalentul a 1200$ in doar 3 saptamani de cand am inceput mai tare activitatea. Site-ul era pe locul 300 aproximativ acum 2 luni,uitete pe ce loc este acum: www.alexa.com/siteinfo/zeekrewards.com Creste enorm de repede si odata cu asta creste si profitul nostru. Parerea ta. Orice om este liber la o parere,dar asta nu inseamna ca aceasta afacere nu aduce foarte multi bani. Daca tu vrei sa faci bani stand pe banca este problema ta. Acea dovada de plata este postata de un user de pe un altformul cu tema: Bani Pe Net. Se scot foarte multi bani din online ,dar sceptici sunt oriunde ,deci..
  7. Mda...degeaba ai metode,nisa este totul,eu pana acum am facut 3300$ din PTU.
  8. In comparatie cu Acunetix cum este acest tool?
  9. E tutorial pt FreeBSD nu? Scz sunt nou pe aici,dar comenzile imi par foarte cunoscute de la Freebsd
  10. Cine imi da si mie un ghid de reverse? Sunt nou:D,dar vreau sa invat,sa muncesc,sa decodez ca mai apoi sa primesc si rasplata.
×
×
  • Create New...