Jump to content

salbaticilor

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

salbaticilor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. crezi ca ei stiu ce inseamna sa iti ceri scuze sau sa faci pace? nu stiu altceva decat sa calce pe cadavre.o sa vedeti pe sei ca acolo sunt oameni seriosi, nu ca voi.
  2. ce crezi? le va sterge vreun admin?eu pun pariu ca nu, pentru ca ar suferi prea mult daca le-ar sterge.
  3. daca nu existau topicul asta si celalalt, nici locul meu nu ar fi aici, dar fiindca topicurile astea 2 exista, voi fi aici pana ele dispar. totti a ingropat limba romana. ce bine imi pare ca nu am elevi ca voi.
  4. fa mormant amintirii mele , ca vad ca nu poti.
  5. sunteti toti in spatele unor monitoare facandu-mi topicuri.super. nu degeaba am primit o invitatie la o cafea si una la mare de la niste membri de aici.
  6. daca nu ar suferi dupa mine, nu ar face topicuri.facand topicuri si tinandu-le pe forum imi arata ca le pasa. inca nu au inteles ca indiferenta doare cel mai tare.
  7. poate va bagati mintile in cap odata si stergeti topicurile.
  8. ma duc inapoi pe forumul unde lumea ma apreciaza si ma iubeste.aici e numai mizerie.
  9. daca erati destepti,stergeati topicul asta si celalalt si eu nu ma mai intorceam aici. dar am impresia ca va place sa ma intorc aici si de-aia refuzati sa stergeti topicul asta si celalalt.asa e? asa e,pt. ca topicurile nu au fost sterse.
  10. 25. Este strict interzisa publicarea datelor personale sau tentative de acest gen ale unui individ. Nerespectarea acestei reguli va duce la BAN lifetime a contului.partea asta a regulamentului ati incalcat-o. la ce mai aveti regulament daca nu il respectati? si nu, nu aratati ca sunteti inteligenti daca folositi cuvinte obscene si injuraturi,demonstrati contrariul.
  11. mai necivilizati si mai lipsiti de bun simt ca voi nu exista pe nici un forum.ii intreceti pe toti.nu ati fost educati de nimeni sa va cereti scuze si nici sa vorbiti frumos. probabil asa se vorbeste si prin familiile voastre.nu puteti produce decat un sentiment de scarba.
×
×
  • Create New...