Jump to content

olimpiulucian

Active Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by olimpiulucian

  1. Am citit pe un forum ca cica s-ar incarca greu jocurile cu swap magic ( in jur de 20 minute ) n-am nevoie de nici-o modifica, nu ? ma refer, cumpar dvd-ul original si nu mai trebuie sa fac altceva? Pot juca linistit toate jocurile de ps2 de pe filelist? Intreb ca sa stiu.. mi se pare normal.

    Am avut eu ps2 si foloseam swap magic.Nu se incarca deloc greu,bagi cd-ul cu swap,astepti 1 minut,il scoti si bagi jocul.Aveam zeci de jocuri,toate de descarcate de pe net.

  2. Salut.

    Care dintre voi stiti ceva website-uri de unde sa-mi generez niste views la un video de pe YouTube pentru boost?

    Ceva de genu Enhance Views.

    Tocmai am postat un tutorial la "tutoriale in romana".Vezi acolo.

  3. Faceti cont pe YouLikeHits - Free Twitter Followers, YouTube Views, YouTube Subscribers, Website Hits

    Descarcati https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imacros-for-firefox/

    Descarcati FileShare Download YLHyoutubelike.iim si il bagati in c/ "user"/my documents / imacros / macros.

    Va logati pe youlikehits,intrati pe imacros si dati play.Scriptul da like-uri automat si faceti puncte.Cu punctele castigate cumparati like-uri pentru videourile voastre.

  4. De fapt sistemul de la addmefast nu e chiar asa de perfect, precum credeam la inceput. Ma pune sa votez de mai multe ori aceeasi pagina si se creeaza conflicte.

    Acelasi lucru se intampla si la mine.Cred ca la toti.Am observat ca trebuie sa stea un anumit timp pe pagina care da like,in caz contrar nu iti da punctele.Scriptul are pus cred ca 3 secunde de asteptare.Eu am modificat si am pus 10 secunde.

  5. Am I missing something? Nu l-am folosit, dar din ce am citit în grab? tot e nevoie de un master password ca s? ai acces la restul. P?i ?i dac? pe ?la îl tastezi, la ce bun folos dac? ai un keylogger în computer? Cu atât mai mult c? are acces dup? la toate conturile tale.

    Mda,asa e.De asta folosesc si un anti-keylogger.Cel mai sigur e daca ai si o cheie din asta https://store.yubico.com/store/catalog/index.php?cPath=6.

  6. Salut.Ce face in plus minerul asta fata de cele care sunt pe net,gen 50btc?

    Si inca o chestie care poate pare a SF dar o sa intreb totusi.Ar fi posibil mascarea lui intr-un alt program?Spre exemplu,o persoana descarca un program de pe net si fara ca el sa stie,sa se instaleze "minerul".Ar fi posibil asa ceva?

    Daca s-ar putea,o idee buna ar fi mascarea lui intru-un "counter strike hack" sau cum se cheama.

    Sper ca m-am facut inteles.

    EDIT:antivirusul mi la detectat ca fii trojan.

  7. Ok, hai sa-ti simulez eu varianta "apartamente/garsoniere".

    Bugetul nostru 40.000 Euro.

    Facem un studiu de piata pentru a stabili "zona" in care ne incadram.

    Evident interesul nostru este sa cumparam cat mai ieftin, cu avarii, datorii mari la intretinere, persoane in varsta ce nu au familie(urmasi).

    In cartierele defavorizate gasim garsoniere sa cumparam, 4 la numar incadrandu-ne in bugetul de mai sus.

    Le inchiriam cu 150 Euro/luna pe fiecare in parte.

    O garsoniera va produce 1800 Euro pe an.

    Patru garsoniere vor produce 7200 Euro pe an.

    Nu te imbogatesti din asta(neaparat), dar traiul tau se va imbunatati semnificativ.

    Banii veniti din chirii ii poti cheltui o perioada, sarbatorind reusita.

    Mai apoi poti solicita de la o banca un umprumut pentru o casa si vei avea cu ce garanta ca poti suporta rata, casa care intr-un final va fi a ta, a copiilor tai, sau un alt punct de plecare spre alta afacere de amploare.

    Astfel cu ajutorul celor 4 garsoniere "murdare", te-ai putea muta intr-o casa/apartament de peste

    2 - 300.000 Euro

    La fel se poate proceda si pentru achizitionarea unui autovehicul.

    Oricum, psihologia de baza a ideii asteia este ca, cel care are o astfel de metalitate, crede si reuseste sa faca ceea ce am scris mai sus, nu se ocupa doar cu asta :)

    Cheers

    =)) =)) .Tu cred ca visezi mult.Ai o imaginatie bogata.Deci vrei ca,virgula,cu 10k euro sa cumperi o garsoniera si sa o si renovezi.BAFTA!

    Cine crezi ca iti va inchiria o garsoniera cu 150 euro care(sa presupunem ca ai noroc si gasesti cu 10k euro,ceea ce nu cred) se afla la periferia orasului?Pentru ca acolo vor fi la pretul ala.In plus de asta,fiecare garsoniera trebuie sa aiba asigurare ca poate ia foc.Deasemenea,cu timpul,garsoniera se deterioreaza,trebuie sa vopsesti si sa cumperi mobila daca se strica.Trebuie platite impozite la stat.Chiriasi nu vei avea non-stop,vor fi luni de zile cand nu va locui nimeni.Mai sunt multe de enumerat dar nu am chef sa ti le explic.

    Impresia ta este ca daca ai avea 40.000 euro,vei avea 4 garsoniere,vei locui intr-o vila si pe deasupra nu vei munci si primesti bani.Tare ma!

    Chestia asta ar merge daca ai avea 600.000 de euro,cumperi 10 apartamente in Iasi,Bucuresti sau Timisoara si iti poti asigura un venit de 2000 euro lunar.Sau 300.000 si ai 1000 lunar.Nu visa cai verzi pe pereti,lucrurile nu sunt asa simple cum crezi.

  8. ce apartamente visati in plm cu 40k euro? fii multumit daca iei unul cu banii astia.

    in banca daca ii pui,jumatate din dobanda care o primesti o incaseaza statul.la 40k,primesti cel mult 100 euro pe luna(poate e si prea mult).

    daca ai banii aia,cu toate ca nu cred,iti poti deschide o frizerie,o simigerie,o firma de instalatii,un chiosc,o shaormarie,un bar la colt de bloc unde merg alcolistii si beau "o suta de vodca",niste site-uri pe net si multe altele.

    deci solutia ta e sa ii investesti,sa faci mai multi,si nu apartamente,depozite in banca sau alte cacaturi.

×
×
  • Create New...