Jump to content

chronix

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chronix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu mai merge treaba cu apelu' demult... Mergea pe iOS 4. Sa traga Gecko Toolkit si ii va scoate passcode-ul.
  2. NU RESTORE !!! Downloadeaza de pe net Gecko iPhone Toolkit !!! Ai tutorial cum sa treci de passcode deci nu trebuie restore !!!
  3. In nici un caz nu costa 200 de euro, undeva pe la 100-120 maxim. Neverlock = deblocare oficiala (la liber in termeni romanesti). IMEI il verifici pe Google, cauta si tu "IMEI verifier", nu e prea greu sa incerci.
  4. Nu conteaza daca e luat de la baieti sau nu, poti face altceva daca vrei sa il iei de la baieti. Iei frumos IMEI din telefon, il notezi pe hartie, verifici pe net daca se poate decoda complet (neverlock) si daca IMEI-ul nu este pus pe blacklist, il poti cumpara, daca nu poti sa folosesti GeveySIM dar acel baseband nu e suportat de nici un Gevey. Singura solutie ramane neverlock la ce ai tu.
  5. Fa ce zic io si o sa-ti mearga. Ia-ti TinyUmbrella de pe net si salveaza-ti shsh blobs-urile. Ai ghiduri pe net nu stau sa scriu. Dupa ce le-ai salvat (trebuie sa le ai pt 5.1.1), descarci firmware-ul pt iPhone 4 5.1.1 si "lipesti" blobs-urile pe firmware cu snowbreeze (selectand optiunea iFaith, apoi lipesti blobsurile si dai build). Dupa ce ai facut toate astea, intri in c:/windows/system32/drivers/etc si adaugi linia asta: Iti tragi de pe net iREB, pui telefonul in PWNED DFU MODE si pornesti iTunes. De acolo tii apasat pe Shift si apesi pe butonul Restore. Selectezi firmwareul custom facut cu snowbreeze (ti-l pune pe Desktop) si dai start. Astepti pana la sfarsit si ala e.
  6. Poti face jailbreak si pe iOS 6 dar este un jailbrek tethered adica de cate ori restartezi telefonul va trebuii sa il conectezi la PC ca sa booteze.
×
×
  • Create New...