Jump to content

cozmin

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cozmin

  1. Voi nu intelegeti ca nu vreau sa o folosesc in nici o institutie publica? Va sta pur si simplu acasa, intr-un dosar, pur si simplu de "fite", cum ar zice unii. Nu o sa intru la inchisoare pt ca am eu metodele mele de protejare.

    Asa zic toti :D

  2. Nu sunt eu culturist dar 45 de minute? Nu crezi ca exagerezi?

    Adica faci 45 de minute de incalzire si apoi 1 ora si 15 minute sau?

    Din putinele care le stiu, 5-10 minute de incalzire + 2 ore sala + alimentatie corecta face minuni (daca vrei un corp intr-o forma buna si sanatos, si ati putea lasa salile sunt metode mai bune pentru a te tine in forma, gasiti un lucru care va antreneaza si facetil hobbie, de obicei pana sa te obisnuiesti cu ceva trebuie sa faci acel lucru minim 2 saptamani si ti se va parea mai usor).

    Cum ati spus si voi mai sus Motivatia este esentiala, nu poti incepe nimic fara motivatie dar sala si culturismul inseamna sa faci sacrifiicii.

    Apropo, indianule vezi sa nu iei foc de la atata incalzire. (No offence)

    Nu crezi ca e cam mult doua ore ? Mi se pare exagerat.... o ora maxim e ok. Asta daca iti faci treaba in sala si nu stai la povesti.

  3. Salut... sper ca nu deranjez cu topic-ul acesta,daca da scuzati, am o problema.. exista vre-un program cu care poti sa downloadezi melodia direct dintr-un player care se afla pe-un site ? thanks ! daca am gresit cu topicu' rog un moderator sa-l stearga/inchida.. ! :)

×
×
  • Create New...