Samsung Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cum imi fac un avatar intr-un fel ca am auzit ca este un site care face asa ceva si poti sa setezi si textul etc.... cum se numeste situl :shock: spuneti plssi Fara te ajut cu un ban sau dastea 8) Quote
ReFrEsH Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Cum imi fac un avatar intr-un fel ca am auzit ca este un site care face asa ceva si poti sa setezi si textul etc.... cum se numeste situl :shock: spuneti plssi Fara te ajut cu un ban sau dastea 8)Presimt ban dar inainte sa iei ban sper sa te ajute careva Quote
RealitySucks Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 puteai sa mergi la topicul ajutor sau macar off-topic pentru asta... dar daca tot ai postat... hai ca incerc...vrei sa iti faci un avatar "intr-un fel" intr-un de care fel? daca ai nevoie de avatar si daca tot ai postat aici la tools, cel mai tare tool ptr avatar e in windows si se cheama paint, asta daca vrei sa si scrii colorat pe el... poti si cu photoshop, dar e mai complicat si nu se merita ptr un avatar... fii mai explicit si poate o sa apuc sa iti dau mai multe detalii inainte sa primesti ban (sau sa imi iau eu ban) Quote
Samsung Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 puteai sa mergi la topicul ajutor sau macar off-topic pentru asta... dar daca tot ai postat... hai ca incerc...vrei sa iti faci un avatar "intr-un fel" intr-un de care fel? daca ai nevoie de avatar si daca tot ai postat aici la tools, cel mai tare tool ptr avatar e in windows si se cheama paint, asta daca vrei sa si scrii colorat pe el... poti si cu photoshop, dar e mai complicat si nu se merita ptr un avatar... fii mai explicit si poate o sa apuc sa iti dau mai multe detalii inainte sa primesti ban (sau sa imi iau eu ban)Este un site mah ca am mai vazut cum a postat cineva aicea da am uitat e un site!!! si poti sa iti faci o imagine cu numele dorit si acolo ai font,ceva parca sa alegi cum sa straluceasca ceva cu gel.... nah cam asta e si poti sa pui pixelii doriti Quote
ReFrEsH Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ajutatil careva ca mie mila sa il vad cum isi i-a ban fara sa afle ))))))))))))) mah copile bagate la off-topic Quote
RealitySucks Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 te-ai gandit sa mergi la Google si sa cauti ceva de genul "custom avatars" sau alte sinonime?si mai mult nu o mai lungesc ptr k imi place viata p rst Quote