marin34d Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Salutare! As vrea sa va cer un sfat in legătura cu un iPhone 6 pe care l-am cumpărat cum vreo 6-7 luni de la cineva care sta in Italia. Am făcut o cursa asta vara si am luat de la un tip care locuia la vremea respectiva lângă niste cunoștință ale mele in Italia acest telefon. Este codat in orange romania ( tipul nu îl mai putea folosi acolo) mi- a convenit eu sunt pe orange. Acum as dori sa- mi fac abonament la RDS si nu știu dacă o sa mai meargă. Am un prieten care s-a uitat inundat pic prin el si a zis ca are cont iCloud si dacă ii fac actualizare de soft nu îl mai pot folosi nici in dialog.baiatul de la care l-am luat a plecat din Italia in Anglia si nu știu cum sa mai dau de el, Ce mă sfatuiti sa fac? Quote
Meteosensibilul Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Pai ai incercat sa vezi daca poti sa ii faci decodare la vreun service GSM? Eu stiam ca se poate, ca asa isi decodeaza multi mafeoti aifonu de la engleji, doar ca s-ar putea ca la urmatorul update de OS sa iti zboara, cum e cu jailbreakul, iti sare cand faci update, dar nu stiu sigur. Ideea e ca trebuie sa mergi la un service. Quote
SirAndi Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Nu poti face nimic, facand decodare o sa trebuiasca apoi o resetare iar atunci iti va trebui parola de la icloud. Quote
plush Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 @marin34d Da-mi un PM sau email la corneliu2402@gmail.com si te pot ajuta sa incerc sa iti scot contul de iCloud. Iti las si numarul meu de telefon in PM Quote