VoRTeX Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Stie cineva va rog niste jocuri pentru Samsung D900i? Am cautat pe net, am verificat vreo 7 jocuri si nu a mers nici unul. Am impresia ca merg numai .jad-urile. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
______ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Stie cineva va rog niste jocuri pentru Samsung D900i? Am cautat pe net, am verificat vreo 7 jocuri si nu a mers nici unul. Am impresia ca merg numai .jad-urile. MultumescTrebuie sa ai alan 2 fisierele pt a instala un joc pe samsung adica si jad si jar Trebuie sa le ai pe aman 2 bagate in memoria telefonului Trebuie sa fie aman 2 fisiereie in >alte fisiereSi trebuie cautat pe net un cod (gen: #*5587547*) , dar problema e k nu prea gasesc codurile astea , fiecare samsung are un cod diferit Dupa ce gasesti codu il scrii k si cum ai apela apoi dai OKApoi iti zice Java instaling : alege folder-ul unde sunt jocurile (adik >alte fisiere) si dai ok si gata sper k ti-am fost de ajutor , naspa e k nu gasesc codurile alea ...BAFTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adela242 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 nici eu nu am reusit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEVY Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Aveti nevoie de :Softick PPP 2.21 (Puteti lua si alta versiune)Java Uploader inainte de toate intrati in applications--->java world--->options la Networksettings si scrieti :APN : InternetUsername - NimicPassword - NimicLa Proxy - DisableDati Save Settings!!!1. Instalati Softick PPP.2. Bagati Cablul USB in CALCULATOR ( NU SI IN TELEFON )3. Ttastati in telefon #*536963# si va da o eroare ... asa trebuie !4. Dupa astea Bagati cablul USB in Telefon!5. Dai START la Softick - click dreapta , dai Settings --> Bluetooh/Serial si bifati COMM care are in dreapta ss_mdm06. Activate la softick ... va da o eroare si dati cancel !7. Rulati Java Uploader si dati Add la ce joc doriti ...8. Dupa care tastati in telefon #*5737425# si selectati PPP UP ---> USB9. Dupa aceea Serial Download!Ori instaleaza jocul ori jocul nu este compatibil sau nu este intreg si se mai reseteaza telefonu ...!Daca vrei sa mai instalezi un joc :1.Incarci in Java Uploader un alt fisier JAD (Un alt joc)2. Tastezi in telefonul tau #*5737425# si apesi doar Serial Download (nu mai trebuie PPP UP si USB ca se inchide telefonul ... mai bine zis se reseteaza).La sfarsit , dupa ce ati bagat jocurile si nu vreti sa mai instalati nici un alt joc dati neaparat : #*536961# !!!!!!!softick - http://www.netdrive.ws/79237.html uploader - http://www.netdrive.ws/79236.htmleu ma chinui cu telefonu meu :evil: :evil: tot nu vrea sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trompitza Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Jocurile de samsung sunt f putine la numar, si nu chiar atat de interesante.. Asta e! Daca stiam asta cand mi-am luat telefonu, era altceva :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...