VoRTeX Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Stie cineva va rog niste jocuri pentru Samsung D900i? Am cautat pe net, am verificat vreo 7 jocuri si nu a mers nici unul. Am impresia ca merg numai .jad-urile. Multumesc Quote
______ Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Stie cineva va rog niste jocuri pentru Samsung D900i? Am cautat pe net, am verificat vreo 7 jocuri si nu a mers nici unul. Am impresia ca merg numai .jad-urile. MultumescTrebuie sa ai alan 2 fisierele pt a instala un joc pe samsung adica si jad si jar Trebuie sa le ai pe aman 2 bagate in memoria telefonului Trebuie sa fie aman 2 fisiereie in >alte fisiereSi trebuie cautat pe net un cod (gen: #*5587547*) , dar problema e k nu prea gasesc codurile astea , fiecare samsung are un cod diferit Dupa ce gasesti codu il scrii k si cum ai apela apoi dai OKApoi iti zice Java instaling : alege folder-ul unde sunt jocurile (adik >alte fisiere) si dai ok si gata sper k ti-am fost de ajutor , naspa e k nu gasesc codurile alea ...BAFTA Quote
SEVY Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Aveti nevoie de :Softick PPP 2.21 (Puteti lua si alta versiune)Java Uploader inainte de toate intrati in applications--->java world--->options la Networksettings si scrieti :APN : InternetUsername - NimicPassword - NimicLa Proxy - DisableDati Save Settings!!!1. Instalati Softick PPP.2. Bagati Cablul USB in CALCULATOR ( NU SI IN TELEFON )3. Ttastati in telefon #*536963# si va da o eroare ... asa trebuie !4. Dupa astea Bagati cablul USB in Telefon!5. Dai START la Softick - click dreapta , dai Settings --> Bluetooh/Serial si bifati COMM care are in dreapta ss_mdm06. Activate la softick ... va da o eroare si dati cancel !7. Rulati Java Uploader si dati Add la ce joc doriti ...8. Dupa care tastati in telefon #*5737425# si selectati PPP UP ---> USB9. Dupa aceea Serial Download!Ori instaleaza jocul ori jocul nu este compatibil sau nu este intreg si se mai reseteaza telefonu ...!Daca vrei sa mai instalezi un joc :1.Incarci in Java Uploader un alt fisier JAD (Un alt joc)2. Tastezi in telefonul tau #*5737425# si apesi doar Serial Download (nu mai trebuie PPP UP si USB ca se inchide telefonul ... mai bine zis se reseteaza).La sfarsit , dupa ce ati bagat jocurile si nu vreti sa mai instalati nici un alt joc dati neaparat : #*536961# !!!!!!!softick - http://www.netdrive.ws/79237.html uploader - http://www.netdrive.ws/79236.htmleu ma chinui cu telefonu meu :evil: :evil: tot nu vrea sa mearga Quote
Trompitza Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Jocurile de samsung sunt f putine la numar, si nu chiar atat de interesante.. Asta e! Daca stiam asta cand mi-am luat telefonu, era altceva :cry: Quote